Müge Anlı’dan Bir Yardım Kampanyası Daha…

GİRİŞ TARİHİ:  18.01.2013, 12:15

atv ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan “MÜGE ANLI İLE TATLI SERT” programı, her sezon başında yardım kampanyası yapmak için yola çıkıyor. Müge Anlı’nın ekibi, Türkiye’nin dört bir yanına yardımlar ulaştırabilmek adına harekete geçiyor...

Müge Anlı, eğitim ve öğretime verdiği sınırsız destek ile Türkiye'nin tüm
illerine el uzatmayı hedefleyerek ekranlardan ihtiyaç sahiplerine çağrıda bulunuyor. İhtiyaçlarını öğrenmek adına programa mail atmalarını isteyen Anlı, çok geçmeden arda arda gelen istek ve ihtiyaç maillerini tek tek okuyarak yanıtlıyor. İletişim bilgisi olan maillere bizzat kendisi dönüş yaparak öğretmen ve öğrenciler ile birebir konuşuyor.

Programa ulaşan öğrencilerin, tek tek neye ihtiyaçlarının olduğu tespit edilerek sahiplerine ulaştırılıyor. Yardımlar çığ gibi büyüyerek onlarca okulun ihtiyacını karşılayacak miktara geliyor.

Gelen tüm yardımlar "MÜGE ANLI İLE TATLI SERT" programının dev ekibi tarafından başta Müge Anlı olmak üzere açılıyor, listeleniyor, okularla iletişime geçerek öğrenci sayısına göre montlar, botlar, kalemler silgiler büyük bir titizlikle paketleniyor.

Büyük bir emek karşılığı öğrencilerin yüzlerini biraz da olsa güldürmek adına ulaşım konusunda firmaların da desteği ile yardımlar yerlerine ulaştırılıyor.

Yardımlar bununlada sınırlı kalmayıp bilgisaray, fotokopi makinası eğitim setleri, yazıcılarda ihtiyacı olan okullara ulaştırılıyor.



MÜGE ANLI VE EKİBİ 10.EYLÜL'DEN BU GÜNE KADAR TÜRKİYE'DE;


• 43 ilde 46 okula yardımlarını ulaştırdı.

• Okul yardımları dışında kişisel olarak 221 çocuğumuza kırtasiye yardımında bulundu.
• 163 mont ve 144 bot öğrencilere ve okullara ekip tarafından ulaştırıldı.

• Onlarca bilgisayar, onlarca yazıcı ve fotokopi makinası, müzik aletleri, resim sınıfları için boyalar, tuvaller gönderildi.


Yardımların ulaşmasıyla öğrencilerden gelen mektuplar Müge Anlı'yı çok mutlu etti. Canlı yayında duygularını ifade etmekte zorlanan Müge Anlı "hiçbir şey beni bu kadar mutlu edemezdi, bu olaya destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

"MÜGE ANLI İLE TATLI SERT" programının bu yardımda ki hedefi yardımları Türkiye'nin tüm illerine ulaştırarak haritayı kırmızı renge boyamak.


CANLI YAYIN