Maç Sonuçları

Galatasaray kupaya veda etti! Başakşehir yarı finalde...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında Başakşehir'i konuk eden Galatasaray, kupaya veda etti. Emre Belözoğlu'nun ekibi rakibini 3-2'yle geçmeyi başardı.

Giriş: 06 Nisan 2023, Perşembe 15:53

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray'a konuk olan Başakşehir FK, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Gol düellosu şeklinde geçen çeyrek final maçında rakibini mağlup eden Başakşehir, yarı finalde Ankaragücü'nün rakibi oldu.

İstanbul'da gol düellosu

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu. Konuk ekip 12. dakikada Patryk Szysz'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole 20. dakikada Kaan Ayhan'ın golüyle cevap veren Galatasaray skoru eşitledi. Başakşehir 30. dakikada Danijel Aleksic'in golüyle skoru 2-1'e taşıdı. Maçın ilk yarısı Başakşehir'in 2-1 üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarının başında baskılı bir oyun sergileyen sarı kırmızılılar Mauro Icardi'nin golüyle bir kez daha eşitliği yakaladı. 66. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Patryk Szysz, Başakşehir'e galibiyeti getiren golü attı.

Baştan sona gergin geçen karşılaşmada Başakşehir FK Teknik Direktörü Emre Belözoğlu yoğun itirazları sonucunda kırmızı kartla cezalandırılarak soyunma odasına gönderildi.