Maç Sonuçları

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Teksüt Bandırmaspor'la karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak son 8'e kalmayı başardı.

Giriş: 07 Şubat 2024, Çarşamba 12:13 Güncelleme: 07 Şubat 2024, Çarşamba 12:27

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Son 16 turunda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, Rams Park'ta oynanan mücadeleden 4-2 galip ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla kupada çeyrek finale kaldı.

İlk yarının ortalarında Davinson Sanchez'in kafa vuruşuyla öne geçen Galatasaray, 36'da Halil Dervişoğlu, 40'ta ise Tete'nin penaltı golleriyle farkı üçe çıkardı. Bandırmaspor, ilk yarının duraklama dakikalarında Sergen Piçinciol'un golüyle umutlanırken devre arasına 3-1'lik skorla girildi.

Maçın ikinci yarısında farkı azaltma çabalarını sürdüren Bandırma ekibi, 77. dakikada Remi Mulumba'nın golüyle skoru 3-2'ye getirdi. Mücadelenin son anlarında Carlos Vinicius ile bir gol daha bulan sarı kırmızılılar skoru 4-2'ye getirirken turun anahtarını da almış oldu.

Galatasaray bu sonuçla kupada yoluna devam ederken Teksüt Bandırmaspor'un kupa yolculuğu sona erdi.

Galatasaray - Teksüt Bandırmaspor ZTK maçı özeti izle