16 Nisan 2024, Salı 16:00

Esra Erol'da 1871. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da bugün;

Fatma-Ramazan kardeşler, 9 Mart'tan beri kayıp olan anneleri Tülay'ı aramak için stüdyoya gelmişlerdi. Kayıp olan Tülay'ın komşu Songül'ün evinde saklandığı ortaya çıktı. Kayıp anne Tülay bulundu. Kardeşler 1,5 ay sonra annelerine canlı yayında kavuştu.

Özlem Ayeş, kocası Fatih'in sosyal medyadan Fatma diye bir kadın ile tanıştığını, o kadını üzerine kuma getirdiğini üzerine kuma getirdiğini, kumasını 31 Mart'ta evinde çamaşır asarken yakaladığını anlattı.

Ali Bey 3 Nisan'da evden kaçan karısı Tuğçe Uçar'ı aramak için stüdyoya geldi. Tuğçe Hanım'ın çıplak fotoğraflarını bir kadına attığı, o kişinin de fotoğrafları uygunsuz sitelerde yayınladığı konuşuldu. Tuğçe Hanım stüdyoya geldi. Çift canlı yayında yüzleşti. Ali Bey, karısı için bestelediği "Tatlım" isimli şarkıyı elinde sazı ile söyledi.

Kadir Şakar, dini nikahlı beraberlik yaşadığı, çocuğunun annesi Özlem Gürayoğlu ile resmi nikah ile evlenmek istediğini ama kayınvalidesinin mutluluğuna engel olduğunu iddia etti. Kadir Bey programa müstakbel kayınbabası ile geldi. Özlem Gürayoğlu ve annesi Ayten Hanım da bugün yayına geldi. Taraflar canlı yayında yüzleşti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN