22 Nisan 2024, Pazartesi 16:00

Esra Erol'da 1875. Bölüm

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de!

Esra Erol'da bugün;

Sevda ve İbrahim çifti karaciğer hastası kızları Şule Barık'ın, Levent Cahan tarafından kaçırıldığını, bulunmazda hastalıktan öleceğini iddia ederek stüdyoya geldi. Çift, 30 yaşındaki Levent'in, 15 yaşındaki hasta kızları Şule'yi kaçırdığını, kızlarında karaciğer (büyümesi/yetmezliği) olduğunu, bunun genetik bir rahatsızlık olduğunu aynı hastalıktan bir çocuk kaybettiklerini eğer zamanında bulunmazsa Şule'yi de kaybedeceklerini söyledi.

Yakup Bey iki çocuğuyla evden kaçan fenomen karısı Firdevs'i aramak için stüdyoya geldi. Yakup Bey eşinin TikTok'ta yayın yaptığını, Serkan Terzioğlu diye bir yayıncının karısına hep pahalı hediyeler gönderdiğini, karısının bir gün kendisiyle telefonda konuşurken başkasına atacağı sevgi mesajını kendisine attığını anlattı.

Fatma Hanım, "Ahmet Gürbüz, evli kızım Gülay'ı kaçırıp ona düğün yaptı" iddiası ile stüdyoya geldi. Evliyken Ahmet ile düğün yapan Gülay Acar bugün stüdyoya geldi. Gülay Hanım, tek başına mahkemeye gidip boşandığını ileri sürdü.

Biyolojik ailesini arayan Uğur Yeşilçimen, Esra Erol sayesinde annesine kavuşmuştu. Bugün güzel bir gelişme yaşandı. Uğur Yeşilçimen'in biyolojik babası da bulundu.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN