“Dönem İşleri Bana İyi Geliyor”

GİRİŞ TARİHİ:  03.10.2012, 11:39

atv ekranlarında salı akşamları izleyicisi ile buluşan SON YAZ dizisinde köyde doğup büyümüş, geleneklerine bağlı Zeynep karakterine hayat veren oyuncu Tuğçe Kazaz, Makedonya'daki seti ziyaret eden DİZİ TV mikrofonlarına samimi açıklamalarda bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu ile rol aldığı Uzun Hikâye filmi ile de sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan genç ve güzel oyuncu iki projesiyle ilgili konuştu:

"Hayattaki öncelikli çabam, insan olabilmek"

"Bizler oyuncu olarak insanı ne kadar anlayabilirsek, canlandırdığımız karaktere de onu o kadar akıtabiliriz. Hayattaki öncelikli çabam, insan olabilmek. İnsan olmanın bir dönemi yok, dili, dini, ırkı da yok."

"Uzun Hikâye'deki Münire için de, Son Yaz'daki Zeynep için de beni etkileyen ortak bir değer vardı: Bizim unuttuğumuz, geçmişte kalan ama şimdi hayata geçirmeye çalıştığımız insani değerlerin ön planda olması; dil, din, ırk gözetmeksizin insanın önde olduğu bir hikâye olması."

"Dönem işleri beni besliyor"

"Uzun Hikâye 1960'ta geçiyordu, Son Yaz 1912'de geçiyor. İkisi de dönem işi olarak denk geldi. Dönem işleri beni besliyor, bana iyi geliyor."





CANLI YAYIN