Büyükada’da Romantizm Zirve Yaptı!

GİRİŞ TARİHİ:  20.11.2012, 10:33 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Kasım 2012 Cuma, 10:04

Dar ağacında bir mahkum, mahkumun oğluna sevgi besleyen bir hakime ve babasının suçsuzluğunu ispat etmek için her şeyini ortaya koyan bir evladın hikayesi… Karadayı dün akşam yayınlanan bölümüyle yine ekranlara kilitledi.

Sevilen dizinin 7. Bölümünde olaylar birbiri ardına gelişti. Önce Savcı Turgut'un evine giren Mahir odada bir adres buldu daha sonra ise öldürülen Baş Savcı'nın eşi, Feride'ye küçük bir kutu getirdi. Baş Savcı'nın ölmeden önce Feride'ye ulaştırılmasını istediği kutunun içerisinden bir anahtar ve Büyükada yazısı çıktı. Bunun üzerine Mahir ve Feride Büyükada'ya zorunlu bir yolculuk yaptılar.

BÜYÜKADA'DA BAŞBAŞA BİR GECE

Baş Savcı'nın evini bulan Feride ve Mahir son vapuru kaçırarak Büyükada'da bir gece konaklamak zorunda kaldılar. Birbirleriyle sürekli tartışan ancak bir yandan da birbirlerinden etkilenen çiftin Ada macerası bir hayli romantik geçti.

AYTEN'İN YIKILDIĞI AN

Bütün bunlar yaşanırken İstanbul'da içi içini yiyen biri vardı. Ayten… Mahir'in Büyükada'da olduğunu duyan Ayten, onun Ada'ya kiminle gittiğini öğrenebilmek için iskelede beklemeye koyuldu. Mahir'i Hakime Hanım'la birlikte gören Ayten bu manzara karşısında yıkıldı.
Ayten bu durum karşısında nasıl bir hamle yapacak? Büyükada'dan çıkan dosyaların ucu nereye dayanacak?
Heyecan dolu bir 8.bölüm önümüzdeki hafta Pazartesi günü atv ekranlarında…

CANLI YAYIN