Elif', 'Ömer'i kaybetme pahasına dürüstlüğü seçti

GİRİŞ TARİHİ:  03.09.2014, 09:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Eylül 2014 Çarşamba, 09:32

Bol olaylı ve bol acılı bir sezonla ekrana gelecek olan ATV dizisi 'Kara Para Aşk'ın 'Elif'i Tuba Büyüküstün: 'Elif', 'Ömer'i kaybetme pahasına dürüstlüğü seçti

Bol olaylı ve bol acılı bir sezonla ekrana gelecek olan ATV dizisi 'Kara Para Aşk'ın 'Elif'i Tuba Büyüküstün: 'Elif', 'Ömer'i kaybetme pahasına dürüstlüğü seçti

ATV ekranlarında ilk sezonu soluksuz izlenen 'Kara Para Aşk' dizisi bu akşam yeni sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Dizinin oyuncuları Tuba Büyüküstün, Erkan Can, Bestemsu Candemir, İlkin Tüfekçi ve Burak Tamdoğan ile senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat; yeni sezondaki gelişmeleri anlattı...

Tuba Büyüküstün (Elif)

"Elif', yaşadıklarını 'Ömer'den özellikle saklamadı; tehdit edildiği için kardeşini korumak zorunda kaldı. Ayrıca 'Ömer'e karşı bir şeyler hissetmeye başladığını da söylemedi ve işler iyice kısır döngüye girdi. Sonunda 'Elif', 'Ömer'i kaybetme pahasına dürüstlüğü seçti. İlk sezon 'Elif'i tanıdım. O doygunluğa ulaştıktan sonra aslında karakteri bıraktım. Dolayısıyla karakter için ekstra bir hazırlık gerekmedi."

Erkan Can (Tayyar)

"Tayyar'; gerçekten acımasız biri, normal değil. Bence o, standartların dışında bir adam. Bu kadar gaddar ve acımasız bir adam sanıyorum Türk televizyonlarında da bir ilk. Şimdiye kadar bu kadar değişik bir karakter canlandırmamıştım, benim için farklı bir deneyim oldu. 'Tayyar'ı da herkes çok seviyor, 'O kadar kötü olma abi' diyorlar."

Bestemsu Özdemir (Nilüfer)

"Nilüfer'i değiştiren sadece aşk olmadı. İçinde büyütüldüğü bir fanus vardı ve onun dışında çok kötü koşullarda çok tehlikeli insanlarla zaman geçirdi. Kafası karışık, iniş çıkışları çok olan 'Nilüfer' karakterini canlandırmak çok güzel. İzleyiciyi çok heyecanlı, çok ilginç ve sürprizlerle dolu bir sezon bekliyor."

Burak Tamdoğan (Hüseyin)

"Hüseyin' de hepimiz gibi hayalleri, hırsları ve hataları olan biri. Ancak aslında çıkış noktası para hırsı değildi. Şimdilik daha fazlasını söyleyemeyeceğim ama işin ardında bambaşka sebepler de var. Ben düşündükçe heyecanlanıyorum."
İlkin Tüfekçi (Pelin)
"Biz oyuncular olarak da sezon finalindeki sürprizlere hayran kaldık. Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un kalemi; her daim şaşırtır, cezbeder ve hayran bırakır. Bizim senaryoyu okumak da, dizimizi izlemek de bulmaca çözmek gibi aslında. Sorular da, cevaplar da bitmiyor. Üstüne bir de sürprizler eklenince tadından yenmiyor. Dizimizin bütün iddiası; başkalığı ve ilk günkü heyecanıyla ikinci sezonda devam edecek olması."

MASALSI AŞK
Sema Ergenekon-Eylem Canpolat (Senaristler)

"İzleyiciler; 'Hüseyin'in katil olmasını beklemiyordu, çok şaşırdılar. Hatta 'Böyle güzel bir abi-kardeş ilişkisini neden yaraladınız' diye kızanlar da oldu. 'Hüseyin'in bu cinayeti neden işlediğinin cevabı bu sezonda açığa çıkacak. Geçen sezon 'Elif', ailesiyle ilgili sırları öğrendi. Genç kadın; bu sırların bazılarıyla yüzleşti, bazılarıysa onu hataya sürükledi. Bu ailenin kurbanı ve kaybedeni 'Elif'ti. Bu sezon ise 'Ömer' ailesini yakından tanıyacak. 'Elif' ve 'Ömer', bu sırlarla aslında birbirlerine daha da bağlanacaklar. Aldıkları her cevabın bir ucunda sevdikleri olacak. Yani bol olaylı ama bol acılı da bir sezon bizi bekliyor. 'Elif' ve 'Ömer', yani Tuba ve Engin harika bir çift. Biz de izlemeye doyamıyoruz. Günümüzde aşk daha yüzeyselken 'Elif' ve 'Ömer'in aşkı bu çağa rağmen masalsı ve derin."

MERVE YURTYAPAN

CANLI YAYIN