Karadayı'dan muhteşem dönüş

GİRİŞ TARİHİ:  16.09.2014, 10:19 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ekim 2014 Perşembe, 15:41

Karadayı, tüm kişilerde 7.53 izlenme oranı ve 20.71 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 7.01 izlenme oranı ve 19.23 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

"KARADAYI" TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU
Karadayı, tüm kişilerde 7.53 izlenme oranı ve 20.71 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 7.01 izlenme oranı ve 19.23 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

"Karadayı" Twitter Türkiye Trending Topics listesinde!
Yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara muhteşem bir dönüş yapan Karadayı'yı sevenleri çok özlemiş. Fenomen dizi "Karadayı" gördüğü yoğun ilgiyle kısa sürede Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı. Yeni bölüm başladıktan kısa süre sonra Trending Topics listesine giren #karadayı etiketi, dizi sonlanana kadar uzun bir süre yerini korumayı başardı.

KARADAYI'DAN SARSICI BİR BAŞLANGIÇ
Düğün günü arabaya konulan bombanın patlaması sonucunda Mahir annesini ve küçük yeğeni Nazif'i kaybetti. Bu kayıplar tüm ailenin yüreğine ateş düşürdü. Mahir bir an önce toparlanmaya çalışıp bu olayın üzerine gitmeye başladı. Olayın sanığı olarak yakalanan kişiyi hapishanede konuşturmayı başardı ve sanık gerçeği Mahir'e itiraf etti ve olayla bir alakası olmadığını söyledi. Bunun üzerine Mahir bu işin arkasındakilerin kimliğini çıkarmaya yemin etti. Dalyan Rıza'dan bu işi kimlerin yapabileceğine dair aldığı bilgilerle birlikte Mahir artık dönüşü olmayan bir yola girdi. Bu yolda Feride'ye de artık tek başına olduğunu söyledi. Mahir; "Ölümle sınananların sevda yemini bozulur" dedi ve yüzüğü bıraktı.

Mahir'in bu karanlık yolda yürüyüşü neleri değiştirecek? Mahir Feride'nin hayatından tamamen çıktı mı? Cevaplar 22 Eylül Pazartesi akşamı atv'de…


CANLI YAYIN