Karadayı efsanesi sona eriyor

GİRİŞ TARİHİ:  06.06.2015, 10:51

atv'nin üç yıldır zirveden inmeyen reyting rekortmeni dizisi "Karadayı" 15 Haziran Pazartesi günü yayımlanacak 115'inci bölümüyle sona erecek

Ay Yapım yapımcılığında, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı "Karadayı" efsanesinde sona gelindi. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizi 15 Haziran Pazartesi günü yayımlanacak 115'inci bölümüyle ekran macerasını tamamlayacak. Türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yerini alan Karadayı'nın finalinde Mahir ve Kara ailesinin neler yaşayacağı büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin yayımlanan tanıtımları ise izleyicileri ağlattı. Karadayı'nın ardı ardına yayımlanan ve final bölümünden önemli ipuçları taşıyan tanıtımları, izleyenleri şoke etti. İlk tanıtımda; Feride ve Kara ailesi Mahir'in mezarı başında ekrana geldi. Mahir'e gözyaşlarıyla veda eden ailesinin görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi. Mahir ve Feride'nin oğullarının ilk kez ekrana geldiği tanıtımda küçük çocuğun Mahir'in mezarına çiçek koyması yürekleri dağladı. Yayımlanan ikinci tanıtımda ise Kara ailesinin mahalleliye veda ederek evlerinden taşındığı görüntülere yer verildi. Nazif Kara'nın, Mahir'in ölümünden sonra artık o evde yaşayamadıklarını belirten sözleri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

MUTLU SON BEKLENTİSİ

Mahir Kara'nın mezar taşında ekrana gelen ölüm yılı dizide zaman atlamalarıyla uzun yılların geçtiğine dikkat çekti. Özellikle Mahir'in öldüğü mesajı verilen tanıtım izleyenlerin tepkisini çekti. "Üç senedir beğenerek hiç kaçırmadan izlediğim dizinin mutlu sonla bitmesi gerekir" diye yorum yapanların nasıl bir sonla karşılaşacağı merak konusu. Karadayı'nın sürprizlerle dolu 114'üncü bölümü 8 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de atv'de yayımlanacak.
CANLI YAYIN