Kertenkele setinde sürpriz doğum günü

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Kertenkele setinde sürpriz doğum günü

atv ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele "Yeniden Doğuş"un 73. bölüm çekimlerinde sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Ahmet Kayakesen'in kız arkadaşı Burcu Binici'nin çekimler devam ederken, elinde pastayla sete geldi, sürpriz ziyaretiyle gerçekleşen doğum gününde oyuncular ve set çalışanları Kayakesen'in 29. yaş gününü kutladılar.

Sahne İçinde Çifte Sürpriz

Ahmet Kayakesen kendisine yapılan bu ilk sürprizin şokunu üzerinden atamadan ikinci bir sürpriz ise, dizinin başrol oyuncusu Asena Tuğal'den geldi. Maskeli kızı canlandıran Tuğal, senaryo gereği çakmakla elinde tuttuğu dosyayı yakacakken bir anda Kayakesen'in arkasından gelen kız arkadaşının elindeki doğum günü pastasını yaktı. Hem Asena Tuğal, hem de pasta elinde sete sürpriz bir ziyaret yapan Burcu Binici, Ahmet Kayakesen'e duygulu anlar yaşattı.

Dizi de Komiser Murat ve Ay Yıldız'lı adam karakterini canlandıran, Ahmet Kayakesen, Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinde doğum günü kutlamanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini ve kendisini yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyledi. Ahmet Kayakesen "Hayatıma anlam katan kız arkadaşımın beni düşünerek sürpriz yapmasına ve ekip arkadaşlarımın beni düşünmelerine oldukça mutlu oldum. Şimdiye kadar kutladığım doğum günlerinden çok farklıydı. Bugün, Kertenkele Yeniden Doğuş'ta, yeniden doğmuş gibi oldum" diyerek düşüncelerini ifade etti.

CANLI YAYIN