Karadağlı tekrar tiyatro sahnesinde!

GİRİŞ TARİHİ:  07.06.2010, 18:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Haziran 2010 Pazartesi, 18:04

TV dizileriyle yıldızı parlayan Tamer Karadağlı, "Bir Yaz Gecesi Rüyası" oyununun müzikal versiyonuyla 10 yıl sonra tiyatro sahnesine döndü.

Shakespeare'in ünlü eseri "Bir Yaz Gecesi Rüyası" İstanbullu sanatseverlerle buluştu. Tamer Karadağlı ve Hale Soygazi'nin başrollerini paylaştığı oyun Tiyatro Kedi tarafından önceki akşam müzikal olarak TİM Maslak Center'da sahnelendi.

Bu oyunla 10 yıl sonra tiyatroya dönen Karadağlı, projede yer almasının nedenini "Birçok oyun projesi geldi ama kendimi hiçbirinde bir türlü rahat hissetmedim. Ancak bu oyundan teklif geldiğinde hemen kabul ettim. Kendimi bu projede çok rahat hissettim" sözleriyle açıkladı. Okul döneminde bu oyunda rol aldığını belirten Karadağlı, "Öğrenciyken bu oyunu oynadığımda Hakan Altıner de beni izlemişti. Aynı oyunu tekrar sahneye koymayı düşündüklerinde aradıkları ilk isimlerden biri oldum" dedi.

İLK GECE HEYECANI
Bir büyü sonucu ortaya çıkan yanlışlıkların sebep olduğu komik olayların anlatıldığı oyunun ilk gösteriminde çok heyecanlı olduklarını ifade eden Tamer Karadağlı "Çok keyifli bir gece geçirdik. İlk gece heyecanı kaçınılmazdı. Bizim anlayacağımız ufak tefek aksilikler oldu ve bunlar da giderildi. Bizim izleyiciden aldığımız enerji doğrultusunda onların da çok memnun kaldığını düşünüyoruz" diye konuştu.
CANLI YAYIN