26 Nisan 2024, Cuma 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3327. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

8 yaşındaki çocuğumuz babasına verilecek mi? Baba Umut Bey'e komşuları ve arkadaşları kefil oldu.

Umut Bey'in iyi bir baba olduğuna komşuları ve arkadaşları kefil oldu. Komşular Umut'un arkasında olduklarını, bu zorlu süreçte onun yanında olduklarını söylediler. 8 yaşındaki Melodi'nin mahalleden arkadaşlarına da "kardeşimizi bekliyoruz, buraya gelsin" dediler.

Rahmetli Müslüm Gürses'in hayranıydı. İstanbul'a ünlü olma hayali ile gitti, kayboldu.

15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam, 21 Nisan Pazar günü Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesinden kayboldu. Kaan İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gittiği sonra kaybolduğu belirtildi.

68 yaşındaki Atila Bakır ve 52 yaşındaki Nuran Şahin aranıyor.

9 gün önce beyin kanaması geçiren 68 yaşındaki Atilla Bakır 3 gün önce İstanbul'dan kayıplara karıştı. 51 yaşındaki Nuran Şahin, 17 Nisan Çarşamba günü Antalya Alanya'dan şüpheli bir şekilde kayıplara karıştı.

40 yıllık kocanın kaçtığı söylenen komşu ve oğlu konuştu. ''Salim Bey ile artık görüşmeyeceğim.''

Rabia Hanım, Salim Bey ile gönül ilişkisi olmadığını söyledi. Rabia Hanım, Sevgil Hanım'ın Salim'e biber gazı sıktığından bahsetti. Sevgil Hanım, kocasının üzerine yürüdüğünü kendisini koruduğunu söyledi. Rabia'ya hamilelik iddiaları soruldu. Rabia Hanım öyle bir şey olmadığını söyledi.

Babası ile yüzleşmek için Norveç'ten geldi. ''Kocamın kaybında babamın bizzat parmağı var. ''

Müge Anlı Tuğba'ya yeniden neden babasından şüphelendiğini sordu. Tuğba babasının annesine de çok çektirdiğini her şeyi yapmış olabileceğini söyledi.Tuğba babası Tamer Karkurt'un, Ezgi hakkında annesine mesaj attığını, babasının Ezgi'yi de kandırdığını iddia etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN