Sezon finali şampanyayla kutlandı

GİRİŞ TARİHİ:  22.06.2010, 09:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Haziran 2010 Salı, 10:14

atv ekranlarının başarılı dizisi 'Ezel'in sezon finali sonrası dizinin ünlü oyuncuları sabaha kadar eğlendi. 'Supper Club'daki gecede şampanyalar patladı

Pazartesi akşamı sezon finali gerçekleşen atv'nin 'Ezel' dizisi oyuncuları, son derece başarılı geçen sezonu Ortaköy'deki 'Supper Club'da sabahın yedisine kadar gönüllerince eğlenerek kutladı.

Ekip, dizinin başarısı şerefine de beş şişe şampanya patlattı. Bu özel geceye katılan yönetmen Uluç Bayraktar ile dizinin oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Barış Falay, Yiğit Özşener, Bade İşçil, Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı son derece eğlenceli bir gece yaşadı.


EZEL BENİ ÇOK YORDU!
Dizinin ana karekteri 'Ezel'i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu bir araya geldiği basın mensuplarına rolüyle ilgili yorumlarda bulundu. Yaz ayları boyunca hiçbir projede yer almayacağını söyleyen İmirzalıoğlu, tüm yazı tatil yaparak geçireceğini söyledi. 'Ezel'i canlandırmanın çok zor olduğunu ifade eden yakışıklı oyuncu, "Bu karakteri oynamak beni çok yordu. Yaz boyunca hiçbir projede yer almayacağım, sadece dinlenmek istiyorum" dedi.
CANLI YAYIN