'Bitmeyen Şarkı' çok beğenildi

GİRİŞ TARİHİ:  25.08.2010, 09:48 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Ağustos 2010 Çarşamba, 09:48

atv'nin yeni dizisi 'Bitmeyen Şarkı' daha ilk bölümüyle ekrana damgasını vurdu. Dizi izleyiciden tam not aldı

atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Bitmeyen Şarkı' dizisi ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Bergüzar Korel ve Bülent İnal'ın yanı sıra Nurşim Demir, Tuncer Salman ve Yücel Ertan'ın rol aldığı dizi izleyiciden tam not aldı. Bergüzar Korel'in oğlunu arayan bir pavyon şarkıcısını canlandırdığı diziyle ilgili olarak sanal ortamda görüşlerini paylaşan izleyiciler 'Bitmeyen Şarkı'ya övgüler yağdırdı. İzleyicilerin ilk bölümle ilgili yorumları şöyle:

TÜRK SİNEMASI TADINDA
Yeni çiftimizi çok sevdim. İkili sahnelerine bayıldım. Bülent'im zaten her zamanki gibi sesiyle, bakışlarıyla mest etti beni... Yeni bölüm fragmanını izlerken kalbim yerinden çıkacak gibi oldu.
Süper bir bölümdü. Süper az kalır mükemmel, muhteşem bir bölümdü. Oyunculara zaten söylenecek hiçbir söz yok. Konu da mükemmel...
Türk Sineması tadındaki bu diziyi sevdim.
Diziyi genel olarak çok beğendim. Bülent İnal ve Bergüzar Korel bakışmalarıyla muhteşem bir çift olmuş.
Çok çok beğendim diziyi. İnşallah uzun ömürlü olur. Bergüzar Korel pavyonda şarkı söylerken Türkan Şoray'ı andırıyordu. Tam eski Türk filmlerindeki gibi...
Başarılı bir ilk bölüm izledim. Dizide emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Bayıldım bu diziye. Kim demiş eski Türk hikayeleri tutmaz diye?
Çok güzel bir başlangıç, çok beğendim. Çiftimizi baştan beri yakıştırıyordum ekranda. "Seyrederken de aynı derecede beğenecek miyim?" diyordum ama bütün tereddütlerim yok oldu.

CANLI YAYIN