"İLK KEZ HAKAN YILMAZ OLDUM!”

GİRİŞ TARİHİ:  07.10.2011, 17:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Ekim 2011 Cuma, 17:40

Temmuz ayında, atv ekranlarında Hakan Bey adlı talk show programını sunmaya başlayan Hakan Yılmaz, farklı bir kulvarda olmasına rağmen kısa sürede Hakan Bey’i izlenir bir program haline getirmeyi başardı.

Temmuz ayında, atv ekranlarında Hakan Bey adlı talk show programını sunmaya başlayan Hakan Yılmaz, farklı bir kulvarda olmasına rağmen kısa sürede Hakan Bey'i izlenir bir program haline getirmeyi başardı. Başlarda seyircinin de, Hakan Yılmaz'ın da temkinli yaklaştığı program, artık rüştünü ispatladı ve her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor. Bundan sonra kalıcı olmak ve Hakan Bey'i her geçen gün daha izlenir hale getirmek telaşı taşıyan Hakan Yılmaz samimi açıklamalarda bulundu;

"Artık atv'nin de bir talk show programı olduğunu ve izleyicilerinin de bu durumu sevdiğini düşünürsek işin zor tarafı şimdi başlıyor. Bana göre işin heyecanlı tarafı da bu zaten. Oyunculuktan farklı olarak bu sefer her hafta yeni bir programa ve yeni insanlara göre hazırlanmak; gündemi yakalamak ve eğlenceli olmak gerek. Oturması normalde de uzun zaman alan bu tarz programlar da en zor taraf, sunucunun program esnasında ki duruşu ve bu duruşun inandırıcılığıdır. Ben oyunculuk kariyerim boyunca çok farklı karakterlerle izleyici ile buluştum ve bu karakterlerin hepsini sevdim ama bu sefer, ilk kez kendim gibi çıktım meydana. ATV'nin kurumsal gücünü de arkama alarak, oyunculuktan gelen avantajlarımı da kullanarak şovumu her geçen gün daha da güzelleştirmeyi ve bana inananları daha da çok eğlendirmeyi en büyük hedef olarak belirledim. Reytinglerine bakılırsa izleyiciler de bu durumdan hoşlanmış ve Hakan Bey'i izlemeyi alışkanlık haline getirmiş bile… Bu beni ve ekibimi çok heyecanlandırıyor."
CANLI YAYIN