Cem Emüler’e sette sürpriz...

GİRİŞ TARİHİ:  21.04.2015, 10:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:50

atv’nin sevilen dizisi Kertenkele’nin oyuncuları, oyuncu arkadaşları Cem Emüler’in 53. yaş gününü dizi setinde kutladılar.

Cem Emüler'in eşi Deniz Emüler'in sete sürpriz ziyaretiyle gerçekleşen doğum gününde, oyuncular ve set çalışanları Emüler'in doğum gününü kutladılar.

Dizide, Bihter Dinçel'in amcası rolünü oynayan Cem Emüler için, bir sürpriz de Dinçel'den geldi. Pastanın üzerine "İyi ki Doğdun Amca" diye yazdıran Dinçel, Cem Emüler'e duygulu anlar yaşattı.

Kertenkele dizisinde Ferruh karakterini canlandıran Cem Emüler'i bu mutlu gününde oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı. Timur Acar, Bihter Dinçel, Erdinç Gülener, Eda Özerkan ve Dilşad Şimşek'in katıldığı sürpriz doğum günü kutlamasında neşeli anlar yaşandı.

Kertenkele'nin dizisinde doğum kutlamanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini söyleyen Cem Emüler; "Şimdiye kadar kutladığım doğum günlerinden çok farklıydı. Hayatıma anlam katan sevgili eşimin yanımda olması ve birbirinden çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarımın beni düşünmeleri beni oldukça mutlu etti. Hayat, sevdiğin insanlarla sevdiğin şeyleri paylaştığın zaman güzeldir," diye konuştu.




CANLI YAYIN