Bir kayıp daha bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  30.09.2015, 11:11

28 Eylül’de kaybolan Harun Yaşar dün (29 Eylül) Avcılar’da bulundu…

MÜGE ANLI İLE
TATLI SERT

Harun Yaşar (28) üç hafta önce ailesiyle birlikte Almanya'dan İstanbul'a geldi. İstanbul'da Kocamustafapaşa' da oturan aile 28 Eylül Pazartesi günü Harun'un kaybolduğunu fark etti.

İstanbul'da adres veya herhangi bir ilçeyi bilmeyen aile ne yapacaklarını bilemedi ve çare olarak Müge Anlı ve ekibinden dün (29 Eylül Salı) yardım istedi. Müge Anlı ve ekibi başta Samatya olmak üzere İstanbul'da ki bütün hastaneleri ve sokakları aramaya başlamıştı.

Müge Anlı ve ekibinin araştırmaları devam ederken yayını izleyen bir izleyici Müge Anlı'ya ulaşarak Harun Yaşar'ı Avcılar'da bulduğunu söyledi. Oğlunun bulunduğunu öğrenen gözü yaşlı anne, Müge Anlı'ya ve oğlunu bulan izleyiciye "Sizlere binlerce kez teşekkür ederim, Ülkemizde bu denli yardımsever ve iyi kalpli insanların yaşıyor olması beni mutlu ediyor, sayenizde oğluma kavuştum, sizler olmasaydınız İstanbul'da oğlumu tek başıma bulamazdım" sözleriyle duygularını ifade etti.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

CANLI YAYIN