Mucize 46 yıl sonra gerçekleşti!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Mucize 46 yıl sonra gerçekleşti!

Almanya’dan gelen Murat Güneyoğlu’nun hiç tanımadığı annesi bulundu!

Almanya'da yaşayan 46 yaşındaki Murat Güneyoğlu, dün canlı yayına geldi ve hiç görmediği annesinin bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Murat Güneyoğlu, annesinin bulmak için çok çaba sarf etti hatta bu uğurda Almanya'da bir dedektif bile tuttu. Fakat işler umduğu gibi gitmedi. Yardım aldığı dedektif, Murat Güneyoğlu'na anneni buldum fakat kendisi yeni bir hayata başlamış, çocukları var ve seni görmek istemiyor diyerek konuyu kapatmasını istedi. Fakat Murat Güneyoğlu, bu işin peşini bırakmadı ve kendi çapında aramalara devam etti. Yabancı şubeye gittiğinde ise annesinin yeniden evlilik yapmadığını öğrendi. Bu bilgilerden sonra dedektifin kendisini aldattığını gören Murat, dün(24 Mayıs) İstanbul'a geldi ve Müge Anlı'dan annesini bulmak için yardım istedi.

Mucize 46 yıl sonra gerçek oldu, Murat Güneyoğlu annesiyle ilk defa konuştu!

Dünkü yayından sonra Müge Anlı ve ekibi derin araştırmalara başladı. Murat Güneyoğlu'nun annesinin aslen Nevşehirli olduğu bilgileriyle yola çıkıldı ve akrabalarına ulaşıldı. Edinilen bilgilerle kayıp annenin Almanya'da yaşadığı ve 3 çocuğu daha olduğu öğrenildi.

Bugün ise canlı yayına bağlanan anne, onu neden bırakmak zorunda olduğunu anlattı. Anne F.Yiğit oğlu Murat'a, seni görmek, konuşmak istiyorum. Çocuklarıma senden hiç bahsetmedim çünkü hayatımın o perdesini kapatmak istedim. Seni babandan almak için çok uğraştım ama bana hep engel oldular. İçimde küllenmiş bir ateştin benim için, bundan sonra hiç ayrı kalmayacağım diyerek Müge Anlı'ya kendisini oğluyla buluşturduğu için teşekkür etti.

CANLI YAYIN