19 Nisan 2024, Cuma 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3322. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Olayların öznesi anne bilinmezliklere son verecek mi? 4 kardeşin yeşilçam filmlerini andıran dramı.

Müge Anlı anne Suphiye Hanım'ın yayını izlediğini, buna rağmen kızlarının çağrısına sessiz kaldığını, Suphiye Hanım'ın kızlarına yayın arkasında babalarını söylemesi gerektiğini, tüm bu kargaşaya da son vermesi gerektiğini belirtti. Duygu Hanım ablası Fraye'nin babasını bilmediklerini, bu aile içinde sır olduğunu, Dilara'nın annesine babasını sorduğunu annesinin uğru Dündar ile yaşadığı ilişkiyi anlattığını söyledi.

Türkiye'nin gündemine oturan yeni bir iddia. ''Dilara'nın babası ünlü sinema oyuncusu diye söyledi.''

Arkadaş, Suphiye'nin çok kötü bir hayatı olduğunu tarla başında bir kadının futbolcular ayarladığını, Suphiye'nin onlara eşlik ettiğini anlattı. Arkadaş Suphiye'nin çocuklarını yurda verdiğinde onun yanında olduğunu, o zaman çok üzüldüğünü, "evlatlarımı kaybettim" diyerek ağladığını, evlatları için mücadele verdiğini söyledi.

''Erol isimli kişiden bir erkek çocuğu dünyaya geldi.''

Suphiye'nin arkadaşı mahallede Erol adlı bir genç olduğunu, Suphiye'nin Erol ile ilişkisi olduğunu, Erol'un ailesinin evlenmelerine izin vermediğini, Suphiye'nin bir bebek dünyaya getirdiğini, anlattı. İzleyici, o bebeğin Freya değil, bir erkek bebek olduğunu, doğan erkek çocuğunu Erol'un kapısına bıraktığını açıkladı.

Kızının hedefindeki baba canlı yayında. Arkadaşına ''damadımı gömdüm'' dedi mi?

Mustafa Teke ise Tamer ile şahsi alıp veremediğini olmadığını ama Tamer'in mekanda kalabalık içinde bunu söylediğini, üç dört kişinin de bunu duyduğunu, hatta Tamer'i "böyle şeyler söyleme" diyerek uyardıklarını ifade etti.

Protez tırnak uzmanı Nazlı Güllü ve Sevgi Kemerkaya aranıyor.

24 yaşındaki Nazlı Güllü, 9 Mart Cumartesi günü İstanbul Eyüpsultan Alibeyköy Çırçır Mahallesinden kayboldu. 34 yaşındaki bir çocuk annesi Sevgi Kamerkaya ise dört ay önce İzmir Karabağlar'dan kayıplara karıştı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN