22 Nisan 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3323. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

24 yaşındaki Nazlı Güllü bulundu. 34 yaşındaki Sevgi ise annesine ulaştı.

9 Mart İstanbul Eyüpsultan'dan kaybolan protez tırnak uzmanı Nazlı yayının ardından bulunurken, İzmir'de kaybolan Sevgi yayının ardından annesine ulaştı.

17 yaşındaki Esma Yığman ve 18 yaşındaki Belemir Uysal'ı arıyoruz.

17 yaşındaki Esma Yığman 16 Nisan'da Samsun'dan evden kaçıyor. Kızlarının bulunmasını isteyen aile canlı yayında. 18 yaşındaki Belemir Uysal ise okuduğu okula gitmek için Bursa'dan yola çıkıyor ve bir daha haber alınamıyor. 38 gündür haber alamadığı ailesi Müge Anlı'dan yardım istemek için canlı yayında.

''8 yaşındaki kızımı geri getirin'' Oğlunun üvey annesi ile kaçtığı iddiası.

Pes dedirten bir olay ve bir babanın gözyaşları. 19 yaşındaki Mustafa, 29 yaşındaki üvey annesi nerede? 19 yaşındaki oğlu Mustafa'yla üvey annesi Tuğçe Akpençe'nin kaçtığını iddia eden Umut Yetiğin tek istediği yanında götürdükleri 8 yaşındaki kızına ulaşabilmek.

Üvey oğlu ile kaçtığı söylenen isim canlı yayında. ''Söz konusu olay doğrudur.''

Yayına bağlanan 29 yaşındaki kadın, eşi Umut Bey'i suçladı. 19 yaşındaki üvey oğlu Mustafa'yla kaçtığının doğru olduğunu söylerken 8 yaşındaki kızını babasına vermeyeceğini söyledi.

İddiaların odağındaki kayınpeder canlı yayında. Damat kayınpeder sürtüşmesi cinayetle mi bitti?

Mustafa Teke, Tamer'in damadı için 'benim onu gömdüğüm yerden kimse bulamaz" dediğini iddia etmişti. Tamer Bey devlet bulamaz lafının çok iddialı olduğunu, böyle şeyler söylemediğini belirtince Mustafa Bey Tamer'in laf kalabalığı yaptığını, Tamer'in o gün "benim onu gömdüğüm yerden kimse çıkaramaz" dediğini vurguladı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN