27 Mart 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3308. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Hazine arazisini para karşılığında alan isim. ''Aldığı parayı kız kardeşlerine vermek istemedi.''

Hazine arazisini para karşılığı alan Adnan Bey, arazi için 120Bin lira para ödediğini, Ergün'ün başlarda kız kardeşlerinin de onayı olduğunu söylediğini ama daha sonradan parayı verirken kız kardeşlerin orada bulunmadığını anlattı. Adnan Bey Ergün'ün kız kardeşlerine para vermek istemediğini de söyledi.

Derinleşen şantaj ve şiddet sarmalı. ''Çarşıda gezerken insanlar bize tuhaf bakardı.''

Asiye Hanım'ın oğlu Yusuf yayına bağlandı. Çarşıda gezerken insanların tuhaf bakışlarına maruz kaldıklarını anlam veremediğini söyledi. AVM'deki balıkçının da annesine para verdiğini iddia etti.

Taraflar canlı yayında karşı karşıya. 75 yaşındaki kadının katili kim?

Adnan Bey Ergün'ün kendisi için "kayınbiraderinin hanımıyla bir ilişkisi var" diyerek iftira attığını, asla böyle bir şey olmadığını belirtti. Müge Anlı Ergün'ün "bombayı patlatacağım" dediğini bu olayın o olup olmadığını, Adnan'ın Necip ile ilgisini sordu.

20 yaşındaki Beyza Ortaboy aranıyor.

Üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Beyza Ortaboy'un pazartesi sabahı İstanbul Esenler'deki evinden okula gitmek için ayrıldığı, birkaç saat sonra da annesine "hakkını helal et. Ben sevdiğim ile kaçtım" diye mesaj attığı açıklandı. Beyza'dan üç gündür haber alamayan anne ve baba stüdyoya geldi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN