5 Aralık 2021, Pazar 19:00

atv Ana Haber 8563. Bölüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'na 'gayri milli' eleştirisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te toplu açılık törenine katıldı. Muhalefetin provokasyon siyaseti yaptığını dile getiren Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Nefret ve gerilim siyasetinin kimseye faydası olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu oyuna düşmeyeceklerini ifade etti. Erdoğan, terörle mücadelenin de tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi öncesi kurulan hain tuzaksa son anda fark edildi.

Gerçek, mail ile ortaya çıktı! Türkçe Öğretmeni Hamza Yılmaz ölü bulundu

28 yaşındaki Türkçe Öğretmeni Hamza Yılmaz'ın sır ölümü bir eloktronik posta ile ortaya çıktı. Denizden cansız bedeni çıkan genç öğretmenin cesedi Antalya'da çıktı. Batman'dan Ankara'ya giden genç öğretmenin bilgisayarındaki mail gerçeği ortaya çıkarırken acı haber Yılmaz Ailesi'ni yasa boğdu. Genç öğretmenin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Bakırköy İskele Caddesi esnafı: "Zararımız 70 – 80 bin TL"

İstanbul'un Bakırköy ilçesindeki alt yapı çalışması vatandaşları çileden çıkardı. İskele Caddesi üzerinde uzun zamandır devam eden çalışmalara isyan eden mahalleli duruma tepki gösterdi. Dükkanlarına müşteri uğramadığını söyleyen esnaf oldukça zor duruma düşerken cadde "Çamurköy" olarak adlandırıldı.

15 gün içinde 70 – 80 bin TL zarara uğradığını ifade eden mahalle esnafı, gelen siparişleri dahi yetiştirmekte zorlandıklarını söyledi. Çalışmaların ne kadar süreceği bilinmezken esnaf kepenk kapatmayı düşünüyor.

Araç sürücülerinin kış hazırlıkları başladı! Peki, ucuz antifriz kullanmak tehlikeli mi?

Havalar soğudu, sürücüler kış hazırlıklarına başladı. Kışa hazırlık denilince ilk akla gelen ürün ise antifriz oluyor. Ucuz antifriz kullanmak ise geri dönüşü oldukça maliyetli olan hasarlara neden oluyor. İşin uzmanları kalitesiz antifriz kullanmanın zararlarını atv haber'e anlattı.

Orijinal olmayan antifrizlerin içinde deniz suyu ve asit bulunduğunu ifade eden uzmanlar, trafiğe çıkan sürücüleri uyardı. Uzmanlar, 100 TL fark için 15 bin TL zarar oluşmaması için orijinal antifriz kullanılmasını tavsiye etti.

Metaverse dünyası nereye gidiyor? Kripto paradan sonra kripto arsa! Metaverse dünyası Wall Street'in radarında

Metaverse dünyasında fahiş fiyatlarla satılan arsalar yatırımcıların dikkatini çekti. Sanal ekonominin varacağı nokta büyük merak konusu oldu.

2,5 milyon dolara satılan araziler Wall Street'in de dikkatini çekti. Yatırımcılar, dijital arsa avına çıktı. Kripto para ve kripto arsa piyasası nereye gidiyor? 100 milyon dolarlık yatırımın sebebi ne?

Turist kadını otobüsün önüne atan taksici yakalandı! Sürücü belgesi iptal edildi

Taksicilerle ilgili sorunlar devam ederken gelen olumsuz haberler de dikkat çekiyor. Yarı yolda inmek isteyen müşterisini yolun ortasına iten taksici yakalandı. Taksicinin sürücü belgesi iptal edilirken yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN