10 Mayıs 2023, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber 9090. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan her gün iki ilde yaptığı mitinglere bugün batman ile başladı. Net mesajları verdi. "Kimse bizim aramıza giremez" dedi.

**

Depremzede öğrencilere üniversitelerde ek kontenjan müjdesinin detaylarını yükseköğretim kurulu duyurdu. Depremden etkilenen illerde ikamet eden adaylar kendi illerindeki üniversitelere yerleşirken yüzde 25 ek depremzede kontenjanından faydalanabilecek.

**

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Danıştay'ın 155. Yıl dönümü törenine de katıldı. AK Parti iktidarında yargıda atılan iyileştirici adımlara dikkat çekti. Gündeminde yeni anayasa vardı. "Amacımız Türkiye'yi sivil ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşturmak" dedi.

**

Devlet bahçeli bugün Trabzon'daydı. Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da yaşanan provokasyonla ilgili ilk kez konuştu. Hedefinde, İBB Başkanı vardı. "Ekrem İmamoğlu İstanbul'a ihanet etmektedir" dedi. Devamını da getirdi.

**

Çok az kaldı. Pazar günü artık sandık başında olacağız. Milletvekili adayları da aylardır sahada ter döküyor. İzmir de şüphesiz en önem verilen illerden biri. atv Haber, milletvekili adayları ile birlikteydi.

**

Depremzedeler için inşa edilen konutlar hızla yükseliyor. Temeli 24 Mart'ta atılan Defne Hastanesi'nin hizmete girmesine de az bir süre kaldı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN