30 Kasım 2023, Perşembe 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

"Hedefimiz tüm belediyeleri kazanmak!" Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sözleri damga vurdu! Parti teşkilatına seslendi Erdoğan ve 31 Mart yerel seçimlerinde 'zafer' istedi. 'Yeniden İstanbul' parolasını bir kez daha yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyeleri de eleştirdi. İmalı bir göndermede bulundu ve "Hizmet gibi bir dertleri yok, milletimizi bu cendereden kurtaracağız" dedi. 'Erdoğan'ın konuşması, dakikalarca ayakta alkışlandı.

**

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını aralık ayında yapacak. Bu yıl ilk kez masada dört de işçi yer alacak ve çalışanların talepleri tek tek iletilecek. Hükümet ise, görüşmelerde "Çalışanı enflasyona ezdirme" diyecek. İşte, tahminler ve rakamlar.

**

Dün gecenin ardından bu sabah 8'de sona ermesi beklenen geçici ateşkes dakikalar kala bir gün daha uzatıldı. Gün içinde, insani aranın kalıcı bir ateşkese dönüştürülebilmesi adına yoğun bir diplomasi trafiği yaşandı. Bu haberlere, bir son dakika gelişmesi eşlik etti. İki İsrailli rehine daha Hamas tarafından Kızılhaç görevlilerine teslim edildi.

**

Annesi bir yıl önce, korkunç bir cinayete giden akademisyen oğlu için adalet arıyordu. Evladının katiline haksız tahrik indirimiyle 18 yıl hapis cezası verilmişti. O gün de sesini duyurmak için basın mensuplarını çağırıp yardım istedi 69 yaşındaki Refika Hakbilir. Verdiği röportajın ardından çaresizce evinin yolunu tutmuştu. Yolun karşısına geçtiği sırada ne acı ki kendisine çarpan otomobilin altında kaldı. Yaşamını yitiren zavallı kadın evladından bir yıl sonra toprağa verildi.

**

"Eşim kuma getirdi, çocuğum ve beni sokağa attı!" işte böyle bir hikayesi vardı, Esra Erol'a katılan Pınar Taşdemir'in. Üstelik eşinin eve getirdiği kadın, üst komşusuydu. Suçlamaların odağındaki Seyfi Taşdemir de yayına bağlandı. Kendisine yöneltilen soruları duymazdan gelmeye çalıştı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN