2 Aralık 2023, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirilen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılmıştı. Dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğine vurgu yaptı yine ve "Gazze kasabı, gereken cezayı almalı" dedi. Erdoğan, bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye'nin tezlerini sahiplenmeye başladığına da dikkat çekti, Amerika'dan gelen "Türkiye'nin Hamas'ı desteklemesinden endişeliyiz" açıklamasına ise tepki gösterdi. Gündeminde yerel seçim hazırlıkları da vardı.

**

"Ateşkes sonrası tüm gücümüzle saldıracağız." Filistin'deki katliamın baş aktörü Netanyahu, ateşkes sırasında bu cümleyle gözdağı vermişti. Ve ara biter bitmez de İsrail saldırdı. Sadece iki günde; ölü sayısı 300'ü geçti. İşgalciler, bir kez daha mülteci kamplarını bombaladı. Ölenler yine masum siviller, çoğunlukla da çocuktu. Üstelik, o sivil bölgelerin özellikle seçildiği ortaya çıktı. Hatta itiraflara göre; belirlenen adreslerde kaç kişinin öleceği de yapay zeka uygulamasıyla önceden hesaplanabiliyor. İşte, Gazze'de son 24 saatte yaşananlar.

**

Futbol dünyasından çok ünlü isimlerin adının geçtiği fon vurgunu davasında yine çok çarpıcı bilgiler çıktı ortaya. Devamı da gelecek gibi görünüyor. Seçil Erzan'ın evinde yapılan aramada ele geçen belgeler bunlar. Fona para yatıranların listesi ve bir de Erzan'ın kendi el yazısıyla aldığı notlardan oluşan bir başka liste. Fona yatırılan ve karşılığında ödenen paraların kaydı bunlar. Ve o listelerde Fatih Terim ve şoförünün de adı var.

**

Tik-Tok bir sosyal medya platformu ama son dönemde sadece bir 'sosyal ağ' olmaktan çıktı. Kolay yoldan para kazanmak için ipe sapa gelmez videolar paylaşan kullanıcıların yuvası haline geldi. Toplumun psikolojisini de olumsuz yönde etkiliyorlar. Şimdi bakanlık devreye girdi. Sıkı önlemler yolda.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN