6 Aralık 2023, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Ankara - Atina hattı, 7 yılın ardından yeniden hareketleniyor. Erdoğan ikinci kez Cumhurbaşkanı sıfatı ile Atina'ya gidiyor. O ziyaret öncesinde de Yunan medyasına röportaj verdi.

"Miçotakis'e ne diyeceksiniz?" sorusunu, "Kiryakos, dostum, siz bizi tehdit etmedikçe biz de sizi tehdit etmiyoruz. Gel iki ülke arasındaki güveni sağlamlaştıralım" diyeceğim ifadeleri ile yanıtladı.

Yunan gazeteci "Bir gece ansızın gelebiliriz" açıklamasını da sordu. Erdoğan, "Bizden ancak bizi tehdit edenlerin korkması gerekir" diye başladı sözlerine. "Yunanistan bizim düşmanımız değil. Biz komşuyuz. Birbirimizin haklarına ve çıkarlarına saygı duymalıyız" diye devam etti.

**

Milyonların merakla beklediği asgari ücret pazarlığı için taraflar 11 Aralık'ta masaya oturacak. O toplantı öncesi kabinenin de en sıcak başlıklarından biri asgari ücret oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Çalışanı enflasyona ezdirmeyecek bir oran" parolası ile yapılan çalışmalarla ilgili kabineyi bilgilendirdi. Toplantı da az önce bitti. Refah payı için de gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da. Peki asgari ücret için son tahminler neler? Hesaplamalara yakından bakalım.

**

Gazze katliamında bugün 61. gün. 2 aydır aralıksız şekilde kentin üzerine ölüm kusan işgalci İsrail ordusu, Han Yunus mülteci kampına girdiğini duyurdu. Hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 17 bine yaklaştı.

**

Futbol dünyasını sarsan fon skandalında ismi en ön sırada yazılıyor. Hatta fona onun adı verildi. Fatih Terim. En son avukatları aracılığıyla hakkındaki iddiaları reddetmişti. atv Haber bugün çok önemli bir görüntüye ulaştı. Kayıtta Fatih Terim'e ait olduğu iddia edilen 17 milyon TL, Seçil Erzan'ın müdür olduğu banka şubesinden görevlilerin de yardımıyla valizlere dolduruluyor.

**

Seçil Erzan, ifadesinde; çalıştığı banka için "Beni kolumda serumla sorguladılar" demişti. Kurum da o ifadeler üzerine "Vitamin verdik, iyi niyetli bir yaklaşımdı" diyerek kendini savunmuştu. Vurgunun baş aktörü Erzan'ın gözaltına alınmadan bir gün önce banka tarafından 17 saat sorguya çekildiği görüntülere atv Haber ulaştı! İşte, serumlarla kendine getirilmeye çalışılan Erzan'ın, fotoğraf karelerine yansıyan zor anları.

**

Erzincan'da besicilik yapan aynı zamanda sosyal medyada drone ile yaptığı yayınlarla tanınan Mert Yılmaz, Munzur Dağları'nda dağ keçilerini görüntüledi. Belgesel tadındaki video izleyen herkesi büyüledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN