TÜM KİŞİLER KATEGORİSİNDE BİRİNCİ OLDU

GİRİŞ TARİHİ:  08.01.2013, 12:38

Karadayı, tüm kişilerde 9.22 izlenme oranı, 20.92 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizinin 7 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan 13. bölümü geceye damgasını vurdu.

Karadayı, tüm kişilerde 9.22 izlenme oranı, 20.92 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizinin 7 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan 13. bölümü geceye damgasını vurdu.


SENSİZ SAADET NEYMİŞ!

Dün akşam yayınlanan bölüm, çay bahçesinde duygularına engel olamayan Mahir ve Feride'nin sürpriz öpüşmelerinden sonraki "acemi aşık" halleriyle başladı. Birbirlerine nasıl davranacaklarını bir türlü kestiremeyen ikili arasında komik diyaloglar da yaşandı.

Aşkını içinde tutamayan Feride "Sensiz saadet neymiş" isimli şarkıyı söyledi. Bu sevilen şarkıyı, Bergüzar Korel'in kendi sesinden dinledik. İşte o sahne;



FERİDE'NİN BAŞI BELAYA GİRİYOR

Dizinin final sahnesinde ise Mahir Necdet'in kurduğu tuzağı kolayca bertaraf etti ancak Mahir'den habersiz O'nu takip eden Feride bir anda ortadan kayboldu. Feride kaçırıldı mı? Mahir Feride'yi bulabilecek mi? Tüm bu soruların yanıtları Pazartesi akşamı yayınlanacak Karadayı'nın 14. Bölümünde cevaplanacak.

CANLI YAYIN