Perşembelerin galibi!

GİRİŞ TARİHİ:  04.03.2019, 20:20
Perşembelerin galibi!

Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %14,73 izlenme oranı ve %32,03 izlenme payı, AB'de %11,32 izlenme oranı ve %26,55 izlenme payı ve 20+ABC1'de %13,38 izlenme oranı ve %28,69 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Demir ve Züleyha konaktan ayrılıyor mu?

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova' son bölümüyle yine Perşembe akşamına damga vurdu! Herkesin ama en önemlisi de Hünkar'ın bile Sait'i öldürdüğünü düşündüğü Demir Yaman ne yapacak? Kendisinden şüphe duyan annesi ile aynı evde yaşamaya devam edecek mi? Hayattaki en büyük düşmanı tarafından kurtarılmış olmayı hazmedebilecek mi? Demir Yaman'ın Çukurova hikayesi nasıl devam edecek?

Perşembe günlerinin vazgeçilmezi 'Bir Zamanlar Çukurova' atv'de!

Sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova konuşuldu!

Dizinin bölüm etiketi #BenimSevgilim, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova 20. Bölümü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN