Fenerbahçe - Hes Kablo Kayserispor maçı canlı izle!

GİRİŞ TARİHİ:  21.01.2020, 15:03
Fenerbahçe -  Hes Kablo Kayserispor maçı canlı izle!

Fenerbahçe - Hes Kablo Kayserispor kupa maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Hes Kablo Kayserispor: Muhtemel 11'ler!

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen hafta Kayseri'de oynanan ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'ye tur için galibiyet gerekiyor. Karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 tamamlanırsa, müsabaka uzatmaya gidecek. Uzatmada da gol olmazsa seri penaltı atışları, çeyrek finalisti belirleyecek.

Fenerbahçe - Hes Kablo Kayserispor kupa maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı Vedat Muric ile sakatlıkları devam eden Hasan Ali Kaldırım ve Victor Moses, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Hes Kablo Kayserispor'da ise kırmızı kart cezalısı Zoran Kvrzic, Fenerbahçe deplasmanında olmayacak.

Fenerbahçe ile Hes Kablo Kayserispor arasındaki karşılaşma,bu akşam saat 20.30'da Ülker Stadı'nda oynanacak. Ümit Öztürk 'ın düdüğüyle başlayacak olan maç ATV ekranlarından şifresiz olarak izleyici ile buluşacak.

Fenerbahçe - Hes Kablo Kayserispor: Muhtemel 11'ler!

Süper Lig'in ikinci yarısına Gaziantep FK maçıyla merhaba diyen Fenerbahçe mücadeleden 2-0 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırmayı başarmış, ilk yarının son haftalarında yakalanan galibiyet serisini sürdürmeyi başarmıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam eden sarı-lacivertliler son 16 turu rövanş mücadelesinde ilk ayağı 0-0 biten mücadelede sahasında Hes Kablo Kayserisor'u ağırlayacak. Karşılaşma öncesi teknik patron Ersun Yanal'ın sahaya süreceği ilk 11 merakla bekleniyordu. İşte Fenerbahçe-Kayserispor muhtemel 11'leri...

Fenerbahçe - Hes Kablo Kayserispor: Muhtemel 11'ler! Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen hafta Kayseri'de oynanan ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'ye tur için galibiyet gerekiyor. Karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 tamamlanırsa, müsabaka uzatmaya gidecek. Uzatmada da gol olmazsa seri penaltı atışları, çeyrek finalisti belirleyecek. Gollü beraberlikler ise deplasman ekibi Hes Kablo Kayserispor'u çeyrek finale yükseltecek.

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç, Alper Potuk, Mevlüt Erdinç

Hes Kablo Kayserispor: Lung, Miguel Lopes, Mert Kula, Rienstra, Yasir Subaşı, Djedje, Hasan Hüseyin Acar, Emre Demir, Pedro Henrique, Situm, Mesanovic

Fenerbahçe - Hes Kablo Kayserispor maçı bu sayfadan canlı olarak aktarılacaktır!

Canlı izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN