Hercai ve Kimse Bilmez’e Natpe Miami Fuarı’nda büyük ilgi

GİRİŞ TARİHİ:  26.01.2020, 12:21
Hercai ve Kimse Bilmez’e Natpe Miami Fuarı’nda büyük ilgi

Türkiye'de "Dizi atv'de izlenir" sloganını her defasında yineleyip birinciliği elden bırakmayan atv, dizileri ile dünyanın her yerinden ilgi görmeye devam ediyor.

Son 10 yılda hızlı bir büyüme yakalayan dizi endüstrisine yurtdışındaki ilgi büyüyor. Çekim kalitesi ve sanatsal değeri açısından da çıtayı yükselten dizilerin başında Mia Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Hercai geliyor. Büyük bir özveriyle çekilen dizi Türkiye'den sonra yurtdışı pazarında da oldukça ilgi gördü. Natpe Miami Fuarı'nın 1.gününde atv'nin en çok izlenen dizilerinden olan Hercai ve Kimse Bilmez, ilk olarak Angola ve Mozambik'e satıldı.

Hercai'nin şu ana kadar 20'den fazla ülkeye satışı gerçekleşti. Son satışları arasında İsrail, Hırvatistan, Meksika, Kazakistan, Arnavutluk ve İspanya bulunuyor. Dizilerinin Portekizce yayınlanacağı ZAP TV'nin Kanal Direktörü Patricia Abreu, atv ile bu iş birliği için çok mutlu olduklarını ve Angola ve Mozambik'e "Hercai" ve "Kimse Bilmez" gibi güzel bir diziyi yayınlayacakları için heyecan duyduklarını söyledi.

CANLI YAYIN