Esra Erol Nazlı ile ailesini bir araya getirdi!

GİRİŞ TARİHİ:  04.05.2021, 18:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Mayıs 2021 Salı, 19:34
Esra Erol Nazlı ile ailesini bir araya getirdi!

Esra Erol’da 4 Mayıs yayınında kayınvalidesi ile birlikte eşini arayan Şeref Okul, eşi Nazlı Okul’la buluştu. Esra Erol Nazlı Okul ile Şeref Okul’u bir araya getirdi.

4 Mayıs Esra Erol'da programı atv ekranlarında gündeme getirdiği ilginç konularla devam ediyor. Esra Erol yeni bölümde, 5 Nisan'da Bartın'ın bir köyünden kaçan Nazlı Okul'u ailesiyle yüzleştirdi. Nazlı Okul, Şeref Okul ile tekrar bir araya gelmeyeceğini ve kaçtığı Cüneyt Durmuş'la birlikte yaşamaya devam etmek istediğini söyledi.

Nazlı Okul evliliğinde şiddet gördü mü?

Bu sözleriyle annesi Ayşe Hanım'ın ve Şeref Okul'un tepkisini çeken Nazlı Okul, evliliğinde şiddet gördüğünü iddia etti. Şiddet olaylarından daha önce bahsetmediği söylenen Nazlı Hanım, korktuğu için bu durumu gizlediğini belirtti.

Takılarını bozdurduğunu söyleyen Nazlı Okul, Esra Erol'un soruları üzerine, altınları yeni kıyafet almak için sattığını anlattı. Nazlı Okul, "Cüneyt çok güvenilir bir insan. Bana hiç yalan söylemedi" derken, Cüneyt Durmuş'un daha önce bir cinayet işlediği ortaya çıktı. Durmuş'un, 2013 yılında Fatih Memiş'i öldürdüğü için 13 yıl ceza aldığı ifade edildi.

"Cüneyt Durmuş, Fatih Memiş'i öldürdü"

Öldürülen Fatih Memiş'in kardeşi, "Cüneyt kardeşimi İstanbul'da çekiçle öldürdü. Daha sonra 950 kilometre götürüp Ordu'da toprağa gömdü" dedi. Memiş'i öldüren Cüneyt Durmuş'un olay günü kayınpederinden yardım aldığı da öne sürüldü.

Cüneyt Durmuş'un eski eşi de programa bağlanarak, Cüneyt'in kendisini sevdiğini söyledi. "Cüneyt bana daha iki gün önce beni sevdiğini açıkladı. Nazlı'yı yardım etmek için evine aldığını anlattı" dedi.

Program sırasında konuşan Cüneyt Durmuş ise eski eşinin sözlerini doğrulayarak "Nazlı'yı terk ediyorum" dedi. Köye dönmek istemediğini söyleyen Nazlı Okul, Esra Erol'un misafiri olarak bir süre daha İstanbul'da kalmaya ikna oldu.

Esra Erol'da hafta içi her gün atv ekranlarında canlı yayında gündem belirlemeye devam ediyor.

CANLI YAYIN