Kim Milyoner Olmak İster'de Michele Cedolin evlenme teklifi ile şaşırttı

GİRİŞ TARİHİ:  09.05.2021, 23:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Mayıs 2021 Salı, 22:48
Kim Milyoner Olmak İster'de Michele Cedolin evlenme teklifi ile şaşırttı

Kim Milyoner Olmak İster’de özel anlar! Yarışmacı Michele Cedolin, sevgilisi İrem Doğan’a milyonların önünde evlenme teklifi yaptı. Stüdyoda yaşanan ilginç anlar izleyicileri şaşırttı.

Kim Milyoner Olmak İster 9 Mayıs 2021'de özel anlara sahne oldu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Michele Cedolin, atv ekranlarında kız arkadaşı İrem Doğan'a evlilik teklif etti. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan Michele Cedolin, İrem Doğan ile birlikte mutluluğu ilk adımı atv stüdyolarında attı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan genç çifte destek

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılar soruların heyecanıyla ter dökerken Michele Cedolin'in farklı bir heyecanı da vardı. Yarışmada, Türkçe dil bilgisi kurallarından gelen soruda oldukça zorlanan Cedolin, yarışmanın ardından herkesi şaşırtarak sürpriz evlenme teklifi için sevgilisinin karşısında diz çöktü. İrem Doğan'ın oldukça şaşırdığı anlarda Kenan İmirzalıoğlu da yarışmacısına destek verdi.

Michele Cedolin'in stüdyosunun ortasında ettiği teklif, İrem Doğan'ın "evet" demesiyle mutlu sonla tamamlandı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı, "Soruları cevaplarken aslında benim heyecanım başkaydı diyerek Kenan İmirzalıoğlu ile şakalaştı.

9 Mayıs Kim Milyoner Olmak İster evlilik teklifi

CANLI YAYIN