Maraşlı’da final heyecanı! Sevilen dizi, son bölümüyle atv’de

GİRİŞ TARİHİ:  13.07.2021, 15:55
Maraşlı’da final heyecanı! Sevilen dizi, son bölümüyle atv’de

Mahur ve Celal’in aşkının yanı sıra katmanlı bir hikayeyi de içinde barındıran Maraşlı, 26. Bölüm ile final yapıyor. Merakla beklenen final bölümü 13 Temmuz Salı akşamı atv ekranlarında olacak.

Yayınlandığı ilk günden bu yana atv ekranlarında büyük ilgi gören Maraşlı, ekranlara veda ediyor. Başrol oyuncuları Burak Deniz ile Alina Boz'un uyumuyla seyirciyi televizyon başına kilitleyen dizi, sosyal medyada da sıkça konuşulan diziler arasında yer aldı. Mahur ve Celal karakterlerine atıf yaparak #MahCel hashtag'ini uzun süre gündemde tutan Maraşlı izleyicileri, diziyle güçlü bir bağ kurdu. 26. Bölümü ile final yapacak olan Maraşlı'da sürprizlerin ardı arkası kesilmedi.

Seyirci, Mahur ile Celal ilişkisini çok sevdi

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği dizi, ilk bölümden itibaren sevenlerini şaşırtmayı bildi. İzleyici, sırlarla dolu Celal Kün ile zengin bir ailenin kızı olan Mahur'un ilişkisini çok sevdi. Kızı Zeliş'e düşkünlüğü dikkat çeken Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası da kızının yaşadığı olay oldu. Kızının vurulmasıyla birlikte hayatı değişen Maraşlı, Mahur Türel'le tanışınca işler tahmininden farklı bir şekilde ilerledi. Özel Kuvvetler'den ayrılan eski bir asker olan Maraşlı'nın gerçek kimliği uzun bir süre Celal Kün olarak ifade edildi.

Celal Kün'le ilgili gerçeklerse bir süre sonra ortaya çıktı. Celal'in gerçek adının Mehmet İnce olduğu öğrenildi. Mehmet İnce'nin geçmişi ve hayatı her geçen bölümde daha da merak konusu oldu. Maraşlı, kızı Zeliş'in vurulduğu saldırıyı düzenleyen kişinin babası olduğunu öğrendi. Sürekli geçmişinden kaçan Mehmet İnce'nin neden böyle davrandığı da babasıyla konuşunca ortaya çıktı.

Her bölümü bambaşka bir sürprizi beraberinde getiren Maraşlı, final bölümüyle de izleyicisini şaşırtmaya geliyor. Maraşlı Final heyecanı sosyal medyaya da yansıyor. Dizinin izleyicileri sosyal medya hesaplarında heyecanlarını dile getiriyor.

Maraşlı Final Bölümü, 13 Temmuz Salı günü saat 20.00'de atv ekranlarında olacak.

CANLI YAYIN