atv’nin yaz ekranında sinema şöleni devam ediyor

GİRİŞ TARİHİ:  02.08.2021, 20:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Ağustos 2021 Salı, 18:40
atv’nin yaz ekranında sinema şöleni devam ediyor

Birbirinden iddialı yabancı filmler atv ekranlarına gelmeye devam ediyor. Doğu Ekspresinde Cinayet ve Kral Olacak Çocuk TV’de ilk kez atv ekranlarına geliyor.

atv ekranlarında sinema şöleni devam ediyor. Yaz döneminde iddialı sinema filmlerini ekranlara taşıyan atv'de bu hafta iki film TV'de ilk kez yayınlanıyor. 3 Ağustos Salı Doğu Ekspresinde Cinayet ve 5 Ağustos Perşembe Kral Olacak Çocuk filmleri televizyonda ilk kez atv izleyicileriyle buluşuyor.

Doğu Eksperesinde Cinayet atv ekranlarına geliyor

Doğu Ekspresinde Cinayet, gerilim – polisiye tarzıyla dikkatleri üzerine çekerken düşmeyen temposuyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Filmin yönetmen koltuğunda başroldeki isimlerden Kenneth Branagh oturuyor. Branagh'a başrollerde Johnny Depp ve Michelle Pfeiffer eşlik ediyor. Paris – İstanbul arasında sefer yapan Şark Ekspresi'nde gerçekleşen cinayet çözülmeyi bekliyor. Amerikalı bir iş adamının öldürüldüğü bu cinayeti kimin işlediğini çözmek ise Belçikalı dedektif Hercule Poirot'a kalıyor.

Dünyanın kaderi artık dört çocuğun elinde

5 Ağustos Perşembe akşamı ise muhteşem bir aile filmi, Kral Olacak Çocuk atv ekranlarına geliyor. Başrollerinde Louis Serkis, Tom Taylor, Rebecca Ferguson'ın oynadığı filmin yönetmeni ise Joe Cornish. "The Kid Who Would Be King" orijinal adıyla büyük ilgi toplayan filmde, dünyanın ve bilinen tarihin kaderi 4 küçük çocuğun ellerindedir.

Sinema şöleninin ilk halkasında, Doğu Ekspresinde Cinayet 3 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında olacak. 5 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00'de ise Kral Olacak Çocuk atv'de yayınlanacak.

CANLI YAYIN