Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı ve eski eş Emine Karabulut kocasını sevgilisi Burhanettin Öztürk'ün öldürdüğünü söyledi.
Kocasının nasıl öldüğünü anlatan Emine Karabulut, Şaban Ataş'ın kendisine çok fazla küfür ettiğini, Burhanettin Öztürk'ün de oğlu Mert'in beyzbol sopası ile öldürdüğünü anlattı.
Burhanettin Öztürk ile eski kocası Şaban Ataş'ı öldürdükten sonra oğluna haber verdiğini söyleyen Emine Karabulut, cesedi ilk önce depoda sakladıklarını anlattı.
Kocasının eşyalarını yaktığını ve telefonunu 8 gün boyunca evde sakladığını söyleyen Emine Karabulut, cenazeyi oğlu Mert ile taşıdıklarını açıkladı.
Kan donduran detayları anlatan Emine Karabulut, Burhannettin Öztürk'ün kendisini korumak için eski kocasını öldürdüğünü söyledi.
Emine Karabulut'ın cinayet itirafından habersiz olan Burhanettin Öztürk stüdyoya geldi ve söylenilenleri inkar etti.
Olay gününü anlatan Emine Karabulut ilk önce Burhanettin Öztürk'ün beyzbol sopasıyla Şaban Ataş'a vurduğunu, sonra da çamaşır ipiyle boğmaya çalıştığını tekrar etti.
Burhanettin Öztürk, Emine Karabulut'un itirafıyla şoke olduğunu cinayeti işlemiş olsa programa gelmeyeceğini belirtti.
Emine Karabulut kocasının cüzdanını ayakkabılarını ve iş kıyafetini yaktığını, oğlunun sadece taşımaya yardım ettiğini, cinayetle ilgisinin olmadığını anlattı.