2 Aralık 2021, Perşembe 19:00

atv Ana Haber 8560. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

"Türkiye başarılamayanı başardı"

Türkiye'nin ilk milli deniz topu

Türk savunma sanayiinde tarihi bir adım daha atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan o adımı milli deniz topu kara atış test törenine gönderdiği video mesajda açıkladı.

**

Öğretmenlere müjdeler

İşte kazanımlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı. Sözleşmeli öğretmenlere yeni haklar geliyor. Düzenleme sadece maaşla sınırlı değil. Yeni düzenleme başka hangi hakları getiriyor. İşte cevaplar…

**

Önlemek mümkün

TIR'ların altındaki ölüm boşluğu

TIR ve kamyonlar aslında darbe sönümleyici tamponla üretiliyor. Ancak firmalar biraz daha kazanabilmek için insan hayatıyla oynuyor.

**

Parasını canlı yayında geri aldı

Sözünü tuttu

Aşık olduğu adama ömürlük birikimini kaptırdı. Suçlamaların odağındaki türkücü bir süre önce aldığı paranın bir kısmını geri vereceğine dair milyonların önünde söz vermişti. O sözünü tuttu. Bakın canlı yayında neler oldu.

**

atv haber PCR test merkezinde

Varyantların izini sürüyorlar

Salık Bakanlığı kapılarını atv Haber'e açtı. İşte Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı PCR test laboratuvarı. Omicron da dahil tüm varyantlar işte bu laboratuvarda tespit ediliyor.

**

Sahibinin biricik keçisi

Her yere birlikte gidiyorlar

Sekiz aylık sevimli keçi Pamuk artık Sapmaz ailesinin bir ferdi. Dostlukları bir masal gibi. Birbirlerinden hiç ayrılmıyorlar. Çarşıya, pazara hatta belediyeye bile birlikte gidiyorlar.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN