Benim için üzülme’nin güzelleri!

GİRİŞ TARİHİ:  23.01.2013, 11:41

Benim İçin Üzülme dizisinin Buke’si Fulya Zenginer, Bahar’ı Öykü Çelik, Irmak’ı Selin Şekerci ve Emine’si Tuğba Çom, duru güzellikleriyle izleyenleri her hafta ekran başına kilitliyor.

Her bölüm neredeyse sıfır makyaj ile kamera karşına geçen oyunculara, sosyal medyada da övgüler yağıyor.
Dizinin takipçilerinin en çok merak ettiği konu ise oyuncuların güzellik sırları ve formlarını nasıl korudukları.
Karadeniz'de çekilen dizinin zaman zaman da setini ziyaret eden kadın izleyiciler, oyuncuları soru yağmuruna tutuyorlar.
Benim İçin Üzülme güzelleri ise sırlarının doğal olmak, set dışında fazla makyaj yapmamak, sağlıklı beslenmek ve mesleklerini çok sevmek olduğunu açıkladılar.

Benim İçin Üzülme'de dün akşam neler oldu?

Niyazi, Buke ve babasının bulunduğu otobüsü durdurarak Buke'ye onu terk etmemesi için yalvardı. Bu durumu gören Harun da gelince işler karıştı. Harun Buke'ye ve kendisine yaptığı hataları Niyazi'nin yüzüne bir bir söyledi. Sinirlenen Niyazi ise Harun'a saldırdı. Ama hiçbiri Buke'yi Hopa'dan ayrılmamaya ikna edemedi.

Buke'nin gitmesini dört gözle bekleyen Emine, annesi Nermin'i eve geri getirdi. Niyazi annesi Nermin'e Buke'yi göndermek için yaptıklarından dolayı tepki gösterdi, görmemezlikten geldi.

Buke'yi ise köydekiler geldiği andan itibaren dışlamaya başladılar. Ortada kaldığını söyleyenler Buke'yi ve babası Davut'u perişan etti.

Bahar, Şahin'in eski karısı Meryem'in günlüğünü bulunca, aslında Şahin'in eskiden beri çocuk sahibi olamadığı ve bunu Bahar'dan sakladığı ortaya çıktı. Bahar hesap sorduğunda ise Şahin tokat attı ve Bahar baba evine döndü.

Bölümün sonunda Harun'un gemiye gitmediği, Kars'ta, Buke'nin peşinde olduğu ortaya çıktı. Evi terk eden Bahar sahilde Sinan ile buluştu. Birbirlerine hayranlıkla bakarken Şahin geldi ve ikiliye şaşkınlıkla bakakaldı.

Bahar ve Sinan arasında neler olacak? Cevabı 29 Ocak Salı akşamı 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN