Orhan'ın babası ortaya çıktı!

GİRİŞ TARİHİ:  01.05.2013, 13:58 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Mayıs 2013 Çarşamba, 14:14

Orhan, uzun zamandır öldü bildiği babası Mustafa'ya kavuştu.

Benim İçin Üzülme'nin dün akşam yayınlanan 26. Bölümü tüm Türkiye'yi duygulandırdı.

Orhan, uzun zamandır öldü bildiği babası Mustafa'ya kavuştu. Mustafa karakteriyle diziye katılan isim Erkan Bektaş'ın ve Orhan karakterini canlandıran Ahmet Varlı'nın performansı sosyal medyada övgü mesajları aldı. Erkan Bektaş daha önce yine atv'de yayınlanan Aşk ve Ceza dizisinde Yavuz Moran karakterini canlandırmıştı.Orhan'ın babasına kavuştuğu işte o an;

İzlenme rekorları kıran dizi bir yandan Twitter'da #çokbekledim etiketi ile desteklendi. İşte o tweetler;


Pelin ‏@turkeyfan0
Orhanin babasi rolünü oynayabilecek en iyi oyuncu #benimicinuezuelme

gizemtekin@gizemtekin_
Ağlattın yine bizi orhan #benimiçinüzülme

Melissaa_LaaTuurk ‏@MelissaKaraamel
Mustafa adamsin Adam ! #BenimİçinÜzülme

Hilal GÖRMÜŞ ‏@HilalGormus
#BenimİçinÜzülme Orhan sonunda Babasına kavustu babalık hasretııı bıttı #ÇokBekledim. çok acıklı bu bolum gozyaslarım sel oldu yıne...

BAL ‏@BrcuEr
Benim için üzülme de bu nasil bir bölüm ya yarim saattir agliyorum Orhanin o gozyaslari baba diyisi sarilisi bitirdi beni..

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümde;

Orhan babasına, Fehime ise sevdiğine kavuştu. Resul ve Yaşar engeli, Orhan'ı babasından ayıramadı. Mustafa'nın senelerdir hapishanede yatmasının sebebinin Yaşar olduğu ortaya çıktı. Mustafa hapiste yattığı yılların hesabını Yaşar'a sordu.

Şahin ve Naz'ın ilişkini öğrenen Sinan, Şahin'le yüzleşti. Şahin ise durumu yalanladı. Meryem'in durumu gitgide iyileşince, Bahar onu hastaneye götürdü. Oyunlarının ortaya çıkacağından korkan Şahin ve Naz, Meryem'den kurtulma planları düşünmeye başladı. Sinan Irmak'ın hastalığı konusunda yalan söylediğini, hasta olmadığını öğrendi. Irmak'tan ayrılarak, onu İstanbul'a gönderdi.

Buke Harun'un para teklifini babası için kabul etti. Harun ise ameliyat parasını bahane ederek Buke'nin yanından ayrılmadı ve herkese evleneceklerini söyledi. Niyazi, uğruna herkesi karşısına aldığı Buke'nin Harun'la evleneceğini duyunca İstanbul'a gitmeye karar verdi. Ancak gitmesine yakın, Buke'nin daha önce onu görmeye geldiğini ve Harun'la evlenmesinin şaibeli olduğunu öğrenince Davut'u ziyarete gitti. Davut kızının Harun'la evlenmeyeceğini, zamanında da Nermin'in Buke'yi uzaklaştırdığını söyleyince Niyazi rahatladı. Peki, Harun Buke'yi nereye götürdü?

Benim İçin Üzülme'nin merakla beklenen yepyeni bölümü 7 Mayıs Salı akşamı 20.00'de atv'de!
CANLI YAYIN