Farklı bir karakteri oynamaktan korkmam

GİRİŞ TARİHİ:  19.09.2014, 10:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ekim 2014 Perşembe, 15:41

ATV'nin yeni dizisi 'Beyaz Karanfil' için geri sayım başladı. Başrollerini Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav gibi isimlerin paylaştığı dizi; eşi ve hasta çocuğu ile birlikte zengin bir adamın yanında bahçıvanlık yapan 'Zülfü'nün değişimini konu alıyor.

ATV'nin yeni dizisi 'Beyaz Karanfil' için geri sayım başladı. Başrollerini Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav gibi isimlerin paylaştığı dizi; eşi ve hasta çocuğu ile birlikte zengin bir adamın yanında bahçıvanlık yapan 'Zülfü'nün değişimini konu alıyor. Kenan Çoban; dizi ve kendisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı:

BOL AKSİYONLU VE DRAMATİK
'Zülfü'; kendi hayatını yaşayan bir adam. Hasta çocuğuna ve eşine bakabilmek için bahçıvanlık yapıyor. Ancak başına gelen olaylardan sonra değişim yaşıyor. Bol aksiyonlu ve özellikle dram dolu sahneler olacak. 12 yıl boyunca aynı karakteri canlandırdıktan sonra farklı bir karaktere bürünmekten hiç korkmadım. Çünkü zoru seviyorum, başarılı olabileceğime güveniyorum ve umutlu bir insanım. Ayrıca sokaktaki insanların ilgisi ve desteği beni çok mutlu ediyor. Ali (Sürmeli) Abi'yle olmak müthiş bir şey; ne sorarsam yardımcı oluyor. Bu benim için çok önemli.10 yıl aynı dizide oynadığım Gürkan (Uygun) çok başarılı biri. Geçtiğimiz gün yan yana setlerimiz vardı; yanıma gelip bana başarı diledi.
CANLI YAYIN