Bugünün Saraylısı'nda dengeler değişiyor

GİRİŞ TARİHİ:  26.05.2014, 14:01

Başrollerini Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru, Serhat Teoman ve Nazan Kesal'ın paylaştığı "Bugünün Saraylısı"nın ekranlarda yayınlanmaya başlayan yeni bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı.

Yapımcılığını Avşar Film, yönetmenliği ise Bahadır İnce'nin yaptığı Bugünün Saraylısı'nın tanıtımında, dizideki gelişmelerle ilgili birçok ipucuna yer verildi.

ÜFTADE YAŞAYACAK MI?

Geçen haftaki bölümde hastanede yaşam mücadelesi veren Üftade'nin durumu gittikçe ciddileşir. Üftade bu sınavı geçebilecek mi?

FERİDE GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Ayşen'in kızı olduğu gerçeğini ailesinden saklayan Ata, bu bölümde Feride'nin öğrenmesine engel olamaz. Ayşen'in kardeşi olduğunu öğrenen Feride, yaşadığı şokun bedelini ağır ödeyecektir.

AYŞEN DENGELERİ DEĞİŞTİRİYOR

Ayşen Savaş'tan intikam almak için büyük bir oyunun içine girer. Ancak Ayşen bunu yaparken kendisi ve birçok kişinin hayatı ile ilgili dengeleri bozar.

Refik Halit Karay'ın romanından esinlenilen, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan "Bugünün Saraylısı", merakla beklenen yeni bölümü ile 31 Mayıs Cumartesi saat: 20.00'de atv'de...
CANLI YAYIN