Cesur Hemşire başlıyor...

GİRİŞ TARİHİ:  26.11.2013, 12:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Kasım 2013 Salı, 12:12

Yönetmenliğini Bora Onur’un yaptığı, senaryosunu ise Haluk Özenç ve Gülşen Okumuş’un yazdığı, Türkiye’de bir erkek hemşirenin yaşadığı komik olaylar üzerine kurulu sit-com dizi “Cesur Hemşire”nin yayın tarihi belli oldu. 1 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de atv ekranlarında başlayacak dizi iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Erkeklerin hemşirelik yapabilmesine izin çıkınca kahramanımız Cesur da nihayet memleketi Türkiye'de mesleğini gururla yapma hakkını kazanır.
Genç ve başarılı bir cerrah olan Ceyda ile 2007 senesinde aynı hastanede çalışma imkanı bulan Cesur, insanların en başta yadırgamasına rağmen kutsal hemşirelik mesleğini, büyük bir huzurla ve gururla 2008 yılına kadar ifa eder... Fakat çalıştığı hastaneyi kayınpederi Fethi Sarıkanat satın almıştır. Ve de Cesur'a yirmi senedir takıktır. Ne hemşireden damat, ne de erkekten hemşire olmasını bir türlü içine sindiremeyen Fethi Bey, Cesur'da ne huzur ne gurur bırakmamaya kararlıdır…

Cesur, Türkiye'de bir erkek olarak hemşireliğin, bir hemşire olarak da damatlığın tüm zorluklarına karısına ve mesleğine olan aşkı ile göğüs germeyi başarmak zorundadır. Bu dizi, Cesur'un, ailesinde, apartmanında ve hastanesindeki var olma savaşının eğlenceli hikayesidir.

1.bölüm fragmanı için tıklayın!

CANLI YAYIN