Sana da güle güle birader!

GİRİŞ TARİHİ:  11.06.2010, 10:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Haziran 2010 Cuma, 10:16

Geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Kadir Doğulu'nun abisi Kemal Doğulu ile çalışmaya devam eden Hande Yener'in, onunla da yol ayrımına geldiği söyleniyor

Hande Yener için 'Doğulu'lar bitti! Ünlü popçu, geçtiğimiz günlerde 'Bodrum' şarkısına Kuşadası'nda klip çekmiş, yönetmen koltuğuna da Kemal Doğulu'yu oturtmuştu. Çekilen klipte meydana gelen teknik sorunlar nedeniyle, önceki gün İstanbul'da da yeni çekimler yapıldı.

BAŞKA YÖNETMEN İSTEDİ
KLİBİ başka bir yönetmenle çekmek isteyen Yener, Kemal'e 50 bin lira ödeme yaptığı için bu kararından vazgeçti. Tekrarlanan çekimlerde yine sorun çıkınca Yener, Doğulu ile bundan sonra çalışmama kararı aldı.

Hande Yener, 'Bodrum' adlı şarkısının klip çekimlerinin son kısmını önceki gece Avcılar'daki Fox Club'ta gerçekleştirdi. Klibi, Yener'in eski sevgilisi Kadir Doğulu'nun ağabeyi Kemal Doğulu yönetti.

PARA YÜZÜNDEN VAZGEÇTİ
Aslında klibin tamamı Kuşada'sında çekilmişti. Fakat görüntülerden bazıları bozuk çıktığı için, bu bölümler önceki gece tekrar çekildi. İddalara göre bu duruma çok sinirlenen Hande Yener, son anda klibi başka bir yönetmenin ellerine teslim etmeye karar verdi ama Kemal Doğulu'ya 50 bin TL'yi önceden ödediği için bu kararından vazgeçti. Ünlü şarkıcının, bundan sonra Doğulu ile çalışmamaya karar verdiği iddia edildi. Yener'in son albümünde imzası olan Sinan Akçıl ise sevgilisi Hadise, Türkiye'de olduğu için klip çekimlerine katılamadı. Bir diğer iddaya göre ise, Akçıl da Kemal Doğulu'nun çalışmalarından memnun değil ve Yener'i aşağılara çektiğini düşünüyor. Bu nedenle de klip çekimlerine katılmamayı tercih ettiği söyleniyor. Klip çekimi tamamlandıktan sonra ilginç gözlükleriyle gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Yener, kendisini Lady Gaga'ya benzetenlere meydan okudu: "Bu gözlükler sekreter gözlüğü ve beni seksi gösteriyor. Herkes birilerini, birilerine benzetmeye uğraşıyor. Lady Gaga olmasa kime benzeteceklerdi acaba. Ben Lady Gaga'dan önce vardım!" Yener, Rihanna'ya çatmayı da ihmal etmedi: "Konserine gidemedim, zaten güzel değilmiş. Ayrıca Rihanna da kim? Ben varım! Rihanna 15 bin kişiye konser verdi, ben Karadeniz'de 80 bin kişiye karşı konser vermiştim."
CANLI YAYIN