Doğulu’dan çekirdek yasağı

GİRİŞ TARİHİ:  17.06.2010, 10:05 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Haziran 2010 Perşembe, 10:05

Önceki gece Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkan Kenan Doğulu, konser sırasında izleyicilerin çekirdek yemesini istemediği için ilginç bir yöntem buldu. Doğulu, Açıkhava'da satılan tüm çekirdekleri 3 bin TL'ye satın aldı

Önceki akşam Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Kenan Doğulu, kendisini izlemeye gelenlere sürprizlerle dolu bir gece yaşattı. Sahneye, bir asansörle yerin altından yükselerek çıkan Doğulu'nun beyaz deri ceketinin üzerinde yanıp sönen kırmızı ışıklar dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçu, en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde bir de ilke imza attı. Daha önceki konserlerinde şarkılarını söylerken dinleyicinin çekirdek yemesinden rahatsız olan Doğulu, bu kez konser öncesinde 3 bin TL vererek Açıkhava'da satılan tüm çekirdekleri satın aldı. Çekirdekler, konser sonunda yine dinleyiciye dağıtıldı. Ünlü popçu konserde, abisi Ozan Doğulu'nun ilk albümü '130bpm'de seslendirdiği 'Geçer'i de söyledi. İşte Doğulu konserinden diğer notlar...

ABİYLE ORG ŞOV
Konserden önce Kenan Doğulu'nun eski sevgilisi Ebru Akel sahneye çıkıp, sponsor firma Carte d'Or adına sunum yaptı. Konseri izlemeye gelenlere, "Kimin konserine geldiniz?" diye soran Akel, izleyicinin "Kenan Doğulu" bağırışlarını yeterli bulmayınca, "Kenan sizin coşkunuzu duymamıştır" diyerek hep bir ağızdan yeniden bağrılmasını istedi.
Kenan Doğulu'ya konserde altı kız, iki erkek dansçı eşlik etti. Sahnede dört, sahne kenarlarında da iki LED ekran kullanıldı. Ayrıca sahnede ışık şovları da yapıldı.
Kenan Doğulu'nun, ağabeyi Ozan Doğulu ile org şovu dinleyiciden büyük alkış aldı.
Dinleyiciden çığlık atarak eğlenmelerini isteyen Kenan Doğulu, konser sonunda "Bu toplu bir seanstır. Bütün kötülükler denizlerde boğulsun. Bütün kötülükler bizden uzak dursun. Sadece güzel şeyler düşünün. Aşk, mutluluk, dostluk, sağlık, arkadaşlık, barış, sevgi... En kötü günümüz böyle olsun" diyerek sahneden indi.
CANLI YAYIN