Evde tam bir ev hanımıyım

GİRİŞ TARİHİ:  28.06.2010, 09:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Haziran 2010 Pazartesi, 09:47

Şarkıcı Gülben Ergen, Kıbrıs'ta sahne almadan önce gazetecilere ilginç açıklamalarda bulundu: "Evdeki çalışanlar beni sahnede gördükleri zaman şaşırıyorlar. Çünkü evde tam ev hanımıyım, her şey kontrolümde!"

Haftasonu Kıbrıs Kaya Artemis Resort&Casino'da sahne alan Gülben Ergen, konserde giydiği ateş kırmızısı kıyafeti ile izleyenleri büyüledi. Konser süresince elbisesinin yırtmacını kontrol eden ve dekolte görüntü vermemek için özen gösteren Ergen, derin yırtmacına rağmen hareketli parçalarda da bol bol dans etmeyi ihmal etmedi.

HER ŞEY KONTROLÜMDE
Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ergen, "Bezi alıp yerleri silmesem bile sürekli hareket halindeyim. Her şey benim kontrolüm altında... Evdeki çalışanlar, beni sahnede gördükleri zaman şaşırıyorlar. Çünkü evde tam bir ev hanımı gibiyim" dedi.

MERDİVEN ÇIKIYORUM!
Doğum sonrası aldığı kiloları yavaş yavaş verdiğini belirten ünlü şarkıcı, zayıf kalmak için ise evde sürekli merdiven çıktığını belirtti. Üç çocuk peşinde koşturmanın kendisini yorduğunu ama forma soktuğunu da söyleyen Ergen, hamilelik sırasında 20 kilo alıp, 18 kilo verdiğini, kalan iki kiloyu da zaman içerisinde vereceğini belirtti.

DOSTLAR BENİM SERVETİM
Bugüne kadar hiç yatırım yapmadığını da belirten Ergen, "Genç yaşımdan itibaren bu piyasadayım ama şu ana kadar hiçbir yatırımım olmadı diyebilirim. Benim en büyük yatırımım dostlarım" dedi. Kaya Artemis Otel'in sahnesinde 'Aşk-ı Memnu'nun finaliyle ilgili yorum yapmaktan da çekinmeyen Ergen, "Behlül 'Yaban'a benzemişti gördünüz mü? Sarı Behlül'ü dizide kara yapmışlardı" şeklinde konuştu. Ünlü sanatçıyı izlemeye gelenler arasında aynı otelde konaklayan Bülent Ersoy'un da olması dikkat çekti. Bir dönem küs olan ancak sonrasında barışan ikilinin hâlâ kırgın oldukları sanılıyordu. Ergen'in konser sırasında Ersoy'a çağrıda bulunarak, "Biliyor musunuz? Bülent Ersoy da Kaya Artemis'teymiş. Bilmiyorum, gördünüz mü?" demesi dikkat çekti.
CANLI YAYIN