'Şen yuva' ekrana bağlayacak

GİRİŞ TARİHİ:  05.07.2010, 09:52 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Temmuz 2010 Pazartesi, 11:13

atv ekranlarında bugün 'Şen Yuva' adlı yeni bir dizi izleyiciyle buluşuyor. Oldukça eğlenceli bir aile yaşantısını ekrana taşıyacak dizinin oyuncuları da, çok samimi ve doğal olan karakterlerin Türkiye'yi ekrana bağlayacağını söylüyor

atv ekranlarında bugün 'Şen Yuva' adlı yeni bir dizi izleyiciyle buluşuyor. Oldukça eğlenceli bir aile yaşantısını ekrana taşıyacak dizinin oyuncuları da, çok samimi ve doğal olan karakterlerin Türkiye'yi ekrana bağlayacağını söylüyor atv ekranlarında bu akşam ilk bölmüyle izleyiciyle buluşacak olan 'Şen Yuva', eğlenceli bir aile yaşantısı sunacak. En son 'Binbir Gece' dizisiyle ekrana gelen Ceyda Düvenci, 'Avrupa Yakası'ndan sonra tiyatro oyunu 'Alevli Günler' ve 'Abimm' adlı sinema filmiyle dikkat çeken Levent Üzümcü, 'Mağara Adamı' oyunuyla herkesi kahkahaya boğan Alper Kul, Altan Erkekli ve Ayşegül Atik bu dizide biraraya geldi. 'Şen Yuva'nın en küçük oyuncusu ise 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programına izleyici olarak gelen ve ardından yaptığı yorumlarıyla yapımcıların dikkatini çeken Osman Berk Selvi... Senaryosunu Emrah Sinanoğlu'nun yazdığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın, yönetmenliğini ise Hakan Algül'ün üstlendiği dizi ekibi, bu ailenin yaşantısının izleyicileri çok eğlendireceğini söyledi.

Altan Erkekli: (Münir'in babası Kalender)
SAMİMİYETİMİZ ÖN PLANA ÇIKACAK
Dizide canlandırdığım 'Kalender', bizden ve samimi... 'Kalender', iki oğluyla beraber kalmış bir karakter. Büyük oğlu tıbbiyeyi bitirmiş ama babasının gözüne girememiş. Küçük oğlunun konservatuvardan mezun olduğunu sanıyor. Emeklilikten sonra etrafla ilgili her şeyi takıntı haline getirmiş, etrafındaki her şeyden kendisine meşguliyet çıkarmış tanıdık simalardan. Yapmacık hiçbir özelliği yok! Mış gibi yapmıyor. Ben izleyicinin etkileneceğine inanıyorum. Bence dizimiz samimiyetiyle iyi bir noktaya gelecek.

Ayşegül Atik: (İnci'nin annesi Gülümser)
BU DİZİDE KOMİKLİK SEVDASI YOK!
Dizide komiklik hevesi ve sevdası yok! Her şey çok doğal. Ben 'Şen Yuva'da kızından çok damadına düşkün bir anneyi canlandırıyorum. Evliliğe müdahalesi çok fazla... Anneler genelde evlatlarına düşkün olurlar. Ama Gülümser damadı için her şeyi yapıyor.

Alper Kul: (Kalender'in oğlu Nurettin)
ROL UĞRUNA SAÇLARIMI KESTİRDİM!

Dizide
normal zamanda fantezi besteleri yapan, fakat babası geldiğinde Türk Sanat Müziği'yle ilgileniyormuş gibi görünen dolandırıcı bir karakteri oynuyorum. Bu rol için saçımı kestirdim. Altan Ağabey gibi usta bir oyuncuyla aynı projede yer aldığım için çok mutluyum. Değişik matematiği olan bir senaryo... Çekimler çok keyifli geçiyor. Oynadıkça ısınıyoruz ve çok keyif alıyoruz. Altan Ağabey'in sahnelerini izlemekten çok keyif alıyorum. Ortada tuhaf bir aile var. Herkes bir garip... Bütün karakterler çok ilginç... Dizinin çok samimi ve doğal olması insanların ilgisini çekecek.

Levent Üzümcü: (Münir)
SENARYOSU GÜÇLÜ OLMAYAN DİZİ BİTER!

Bazı
kişiler, Türk seyircisinin beğenisinin dinamikleri olduğunu iddia ediyor. Ama şansınızın da olması lazım. Doğru zamanda yayın hayatına başlayıp, doğru bir kitleyle buluşuyor olmanız lazım. Ama iyi bir iş yapmamışsanız; şansınız olsa ne olur olmasa ne olur... Senaryosu güçlü değilse, dizi biter. Ama bu tarz komedi dizileri hızlı tüketilen ama tekrar tekrar izlendiğinde çok keyif veren işler... Bugün 1970'lerde çekilmiş komedi filmlerine hâlâ gülüyoruz. Komedinin işte böyle bir büyüsü var. Bu kadrodan kötü bir iş çıkmayacağı belliydi. Bu işe 'hayır' diyecek kimse olduğuna inanmıyorum. Çok iyi bir kadrosu var. Bu diziyi çekerken kameramanlar ve ışıkçılar gülmekten bir tarafa yığılıp kalıyor. Onları burada canlı canlı güldürebildiysek, kim bilir ekranda neler yapacağız.

Ceyda Düvenci: (İnci)
BİZİM ENERJİMİZ İZLEYİCİYE DE GEÇECEK!

Ben
sit-com'a adapte olma süreci yaşıyorum. Umarım herkesin çok eğlenerek izleyeceği bir dizi olur. Bu işi aslında aralık ayında kabul ettim ve bugüne kadar bekledim. Kadro oluştukça, beklediğime değdiğini de görüdm. Necati Ağabey (Akpınar) sit-com yapıyoruz dediğinde senaryoyu okumadan bu iş için 'Tamam!' dedim. Ekip olarak çok keyifli çalışıyoruz. Arkadaşlarımın sahnelerini izlerken çok eğleniyorum. Bu enerjinin izleyicilere de geçeceğini düşünüyorum. Biz, oyuncular olarak ilk bölümü izledik ve çok eğlendik. Umarım herkes çok beğenir.

CANLI YAYIN