Romantik damat gelini ağlattı

GİRİŞ TARİHİ:  09.07.2010, 09:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Temmuz 2010 Cuma, 09:13

Gökhan Özen ile CHP'li Mehmet Sevigen'in kızı Selen muhteşem bir düğünle evlendi. Berkant'ın sesinden başlayan 'Samanyolu'nu Gökhan Özen sürdürünce gelin gözyaşlarına boğuldu

Popçu Gökhan Özen ile Selen Sevigen'in birliktelikleri evlilikle taçlandı. Four Seasons'daki düğünde; Selen Sevigen'in nikah şahitliğini CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaparken, Gökhan Özen'in nikah şahitleri ise 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ile Ajda Pekkan oldu. İş, sanat, cemiyet ve politika dünyasından yaklaşık 450 konuğun katıldığı düğüne gelinin gözyaşları damgasını vurdu.

YORUMCU DEĞİŞTİ
Gelin ve damadın ilk dansı Berkant'ın 'Samanyolu' şarkısıyla başladı. Ancak şarkının yarısında yorumcu değişti. 'Samanyolu'nun romantik sözleri artık Gökhan Özen'in sesinden yükseliyordu. Önceden stüdyoya girmiş, güzel bir sürpriz hazırlamıştı eşine. İşte o an Selen Sevigen mutluluktan ağlamaya başladı. Eşinin kollarında dans ederken bir yandan da gözlerinden yaşlar süzüldü. Salondan da alkış tufanı yükseldi.
CANLI YAYIN