Starların sırları dadıların dilinde

GİRİŞ TARİHİ:  12.07.2010, 09:09 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Temmuz 2010 Pazartesi, 09:10

Hollywood yıldızlarının çocuklarının eski bakıcıları, işten ayrılır ayrılmaz soluğu medyanın karşısında alıyor.

Hollywood yıldızlarının çocuklarının eski bakıcıları, işten ayrılır ayrılmaz soluğu medyanın karşısında alıyor. Yıldızların çocuklarıyla ilişkisi ve onları yetiştirme tarzıyla ilgili ilginç açıklamalar yapan bakıcılar, dünyaca ünlü isimlerin ipliğini pazara çıkarıyor

ANGELINA JOLIE-BRAD PITT
BÜTÜN İPLER ÇOCUKLARIN ELİNDE

Kim Brad Pitt-Angelina Jolie çiftinin çocuklarının bakıcısı olmak istemez ki? Ama çiftin çocuklarının eski bakıcısı, bu işin hiç de kolay olmadığnıı, çünkü altı çocuğu kontrol etmenin adeta imkansız olduğunu söylüyor. Çocukların sabahları uyanır uyanmaz Angelina ve Brad'in yatak odasına koştuğunu ve hemen anne-babalarının üstlerine atladıklarını anlatan bakıcı, Brad Pitt'in bu durum karşısında "Bir gün bizi bu şekilde öldürecekler sanırım" diye espri yaptığını belirtiyor. Bakıcı, çocukların disiplinsiz olduğunu, sürekli dışarıda oyun oynadıklarını ve ne yiyip içeceklerine de kendilerinin karar verdiğini söylüyor.

GWEN STEFANI
VÜCUDUNU TAKINTI YAPTI

Her fırsatta anne olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Gwen Stefani için işlerin çok da toz pembe olmadığı, oğulları Kingston ve Zuma'nın bakıcısının açıklamalarından sonra anlaşıldı. Bakıcı, Zuma'yı doğurduktan sonra güzel şarkıcının, eski vücuduna kavuşma konusunu kendisine takıntı yaptığını açıkladı. Bakıcı, Stefani'nin zaman zaman bu yüzden göz yaşlarına boğulduğunu da sözlerine ekledi.

GWYNETH PALTROW
ZAMAN AYIRAMIYOR

Mükemmel anne gibi görünen Gwyneth Paltrow'un bu imajını, çocuklarının eski bakıcısı, yaptığı açıklamalarla alt üst etti. Bakıcı; herkesin Paltrow'u çocuklarının elinden sımsıkı tutarken gördüğünü ama evde durumun çok farklı olduğunu anlatıyor. Çocuklarla sadece kendisinin ilgilenmek zorunda kaldığını söyleyen bakıcı, bir yandan da Paltrow'un hakkını yemek istemiyor: "Gwyneth, 'Iron Man 2'nin çekimleri sırasında çocuklarını çok özlediği için sık sık ağlıyordu."

MADONNA
ÇOCUKLARIN TELEVİZYON İZLEMELERİ YASAK

Madonna'nın çocuklarının eski dadısı Angela Jacopse de ağzını sıkı tutamayan bakıcılardan. Bakıcıya göre; Madonna'nın Malevi'den evlat edindiği David, sadece Yahudi kurallarına göre besleniyor. Yani şekerli, tuzlu ve fastfood tarzı yemekler yemiyor. Jacopse'un açıklamalarına göre; Madonna'nın 13 ve 4 yaşındaki kızları Lourdes ve Mercy ile 9 ve 4 yaşındaki oğulları Rocco ve David'in televizyon izlemelerine de izin verilmiyor. Magazin dergilerinin ve gazetelerin de Madonna'nın evine girmesi yasak. Angela Jacopse, iki yıl çalıştıktan sonra işten çıkarılmasının nedeninin ise Fransızca bilmemesi olduğunu söylüyor. Ama bazı kaynaklar, Madonna'nın Jacopse'u, facebook'ta küfürlü yazışmalarını yakaladığı için evinden uzaklaştırdığını söylüyor.

BRITNEY SPEARS
DADI DEĞİL KENDİNE ARKADAŞ SEÇİYOR

Britney Spears'ın, çocuklarının sevdiği tüm dadıları kovduğu iddia ediliyor. İddiaya göre Spears, dadı seçerken, çocuklarına iyi bakmasından veya yetenekli olmasından daha çok kendisine arkadaşlık yapabilecek çılgın kişileri tercih ediyor. İddialara göre güzel şarkıcı, çocuklarıyla kendisinden daha iyi iletişim kuran dadılara ise tahammül edemiyor. Yani çocuklarla iletişimi iyi olan dadılar bir süre sonra kapının önüne koyuluyor.

CANLI YAYIN