Kuruçeşme'de ex'lerin gecesi

GİRİŞ TARİHİ:  13.07.2010, 09:08 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Temmuz 2010 Salı, 09:09

Deniz Seki'nin Arena konseri, Hüsnü Şenlendirici'nin iki ex aşkını buluşturdu. Konsere İsmail Tunçbilek'le gelen Ece Gürsel, eski halefini kuliste ziyaret etti!

ESKİ İŞ ORTAĞI DA VAR
Halef ile selef buluştu! Önceki gece Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşen Deniz Seki konseri ilginç olaylara sahne oldu. Seki'yi, Hüsnü Şenlendirici'nin kendisinden önceki sevgilisi Ece Gürsel de izledi. Üstelik Gürsel geceye, ünlü klarnetçinin Taksim Trio grubundaki eski iş ortağı İsmail Tunçbilek'i de getirdi.

KULİSİ ZİYARET ETTİ
Ayaklı Gazete'nin haberine göre konser öncesi bir başka sürpriz daha yaşandı. Ece Gürsel, Deniz Seki'nin kulisini ziyaret etti. Bir süre içeride kalan Gürsel, çıkışta Seki'yle sohbet ettiklerini ve kendisine başarı dileklerini ilettiğini açıkladı.

DENİZ KONSER ÖNCESİ BURSA İSKENDER YEDİ
Önceki gece Turkcell Kuruçeşme Arena'da Deniz Seki rüzgarı esti. İki yıl aradan sonra Arena'da sevenleriyle buluşan Seki, "Aramıza yağmur girdi ama buraya gelen herkese teşekkür ederim. Artık aramıza hiçbir şeyin girmesini istemiyorum" dedi.

HEYECAN ACIKTIRDI
Konser öncesi heyecandan acıkıp, Ortaköy'deki Bursa İskender'den bir porsiyon İskender Kebap ısmarlayan Deniz Seki; sahneye Ezra- Tuba Çetin imzalı bir kıyafetle çıktı. Gece boyunca üç kıyafet değiştiren Seki; 'Soyadımı Sen Yaz' isimli yeni şarkısını da ilk kez Arena'da seslendirdi. Sahnede bol bol dans ederek seksi görüntüler veren ünlü popçunun fazla kiloları ise gözlerden kaçmadı.
CANLI YAYIN