Türkbükü gündeminde iki mevzu var

GİRİŞ TARİHİ:  26.07.2010, 17:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Temmuz 2010 Pazartesi, 17:36

Bodrum'a gidip de Ayhan Halı'ya fal baktırmak için sıraya girmeyen yok! Ship A Hoy'un 5 bin TL'lik locaları ise herkesin dilinde... Yeni Aktüel iki konunun da aslını öğrendi...

1-)AHTAPOT AYHAN
Ayhan Halı, nam-ı diğer Medyum Ayhan; Bodrum'un en popüler isimlerinden biri... Kendisi Banu Alkan'dan Demet Akalın'a, Seda Üren'den Ferdi Özbeğen'e kadar sanat dünyasının en kıymetli isimlerinin geçmişini, geleceğini bir bir söyleyerek şöhrete kavuşmuş bir falcı...

HEIDI KLUM'A DA BAKMIŞ
Bu işe bundan 10 sene önce manken Heidi Klum'a fal bakarak başlamış. O sırada bir havayolu şirketinde çalışan Ayhan, olayı Yeni Aktüel'e şöyle anlattı: "Bir his geldi Heidi Klum'un falına baktım. Ondan sonra da bakmaya devam ettim."

KIZLARI OKUTACAK
Söylediğine göre, Klum'a baktığı fal tutan, son yıllarda namı ülke sınırlarının ötesine yayılan Ayhan'a; İbrahim Tatlıses, Hadise, Hülya Avşar gibi ünlüler de fal baktırıyormuş. Ayhan'ı herkes doğal olarak medyum kimliğiyle tanısa da o bu işi yaparken kendine çok başka bir dert edinmiş; kız çocuklarını okutmak... Bu derdinin nedenini de şöyle açıkladı: "Fuhuşa batan kızlar gördüm. Benim parada pulda gözüm yok. Şimdi iki tane kız okutuyorum. Çok kazanıp 100 tane kız çocuğunu okutacağım."

BENİ ÇAĞIRIN
Ahtapot Ayhan, önemli bir çağrı da yaptı: "Okullar ve eğitim kampanyaları düzenleyen kuruluşlar beni de çağırsın. Faldan kazandığım bütün parayı o kuruluşlara yatırayım."

2-) 5 BİN TL'YE LOCA
Türkbükü'nün güzide beach club'larından Ship A Hoy'un VIP locaları, günlüğü 5 bin liraya kiralanıyormuş... Yeni Aktüel dergisi, konunun aslını mekanın sahiplerinden Cemal Yarar'dan öğrendi.

KALİTELİ İÇKİLER
Ship a Hoy'da insanlara nasıl bir hizmet sunuluyor?
Ship a Hoy gündüzleri beach, akşamları 22.00 itibarıyla restoran, gece 23.30'dan sonra da bar olarak hizmet veriyor.

Localar varmış burada. Fiyatları nedir bu locaların?
Günlüğü bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. En kaliteli şişeler açılıyor. Locaların bir raconu var.

18'LİK BİRİ OTURAMAZ
Nedir racon?

Locaya bilindik müşterilerin dışında insanların oturması çok zordur. Yani o kendini rakam olarak kabullendirmiştir, sevgi olarak kabullendirmiştir, bir ağırlığı vardır. Burada 17-18 yaşında birinin oturması mümkün değil.

Kimler kiralıyor bu locaları?
Aklınıza gelebilecek herkes kiralıyor. Koç ailesinden, Sabancı ailesinden, Eczacıbaşı ailesinden... Sanatçı ve politikacılar da geliyor.

Loca kiralamadaki maksat çevreye hava atmak mı?
Buradaki niyet içmek değil tabii. Şova dönük biraz.

YAŞAM ADALETSİZ
Neden bu kadar pahalı peki? Kuş sütü mü servis ediyorsunuz?

Her türlü servis var. Aslan sütü var.

Asgari ücretin 500 TL olduğu bir ülkede günlüğü 5 bin TL'ye loca kiralamak biraz garip değil mi?
Bir adaletsizlik var tabii ki ama ben onunla ilgili diyetimi ödemişim. 80 mağduruyum ben. Devrimci Sol davasından yargılandım. Uzun yıllar hapis yattım ve emin olun, orada yatan insanlara çikolata, pasta ikram etmediler.
CANLI YAYIN